DIVER:
DIVER:
Pravnuci Pepka Vyskoče jistě zaplesají a co teprve až někdo přijde na to že společnost stále více hnije zevnitř,mají práce nad hlavu a bude potřeba-sim sala bim-asistenty asistentů.
ČR patří mezi nejbezpečnější země na světě a co se počtu příslušníků vzhledem k počtu obyvatel týká držíme v EU pěkné páté místo plus ještě celkem nedávno došlo na zřízení zdejší mutace metropolitní policie takže se beze všeho přiznám že mi smysl těchhle nástupců povlu jménem PS VB jaksi uniká.
Mimochodem tyhle existence budou mít dost dobrej přehled jak to chodí v hoodu takže počítám že v nejednom případě budou mít slušnej vedlejšák jako např. tuzéry za echa bytařům.
BTW jsem zvědavej jak s kolegy sestávajícími ze zakyslých důchodců,paranoidních psychopatů a blbů co je nevzaly ani SBS nejhorší kategorie míníš vyjít,jistě to bude podnětné :)
A dohled u škol LOL
Super,kromě "vedoucích" a "hodných lidí co je prostě baví volnočasové aktivity s dětmi"další (nejen latentní) pampelišky kolem malejch hadů ale tyhle ještě s bumážkou,já se poseru.
Jinak doufám že jsou dneska v devítkách lidi minimálně tak z poloviny jako jsme bejvali my takže tímto přeji asistentům příjemnou zábavu,v době kyberšikany a smartphones je slušná šance že řada uvědomělých občanů co to myslí dobře skončí velmi záhy v blázinci případně za mřížemi skrze fyzické napadání nevinných dětí což jim ze srdce přeju.