WACLOSH: :..to nebylo v Peru, ale v Guatemale
FRDK: ty krevní skupiny byly "převzaty" z rallye, kde to FIA snad dodnes vyžaduje...pochopitelně, že u posádky, tvořené více lidmi, kteří by po případné nehodě byli třeba jen stěží identifikovatelní, to situaci může i komplikovat...jinak, já ve starém muzeu Tatry strávil snad půlku dětství, o Tatře 138 expedice Lambaréne (to je ta starší), jakož i o té "kolem světa", což byla klasická šestikolka 815 se zcela specifickou nástavbou GTC z vagónky Studénka, jsem svého času přečetl snad všechno...mimochodem, máma v 80. letech vyvíjela, jako výzkumný pracovník VÚHŽ Dobrá, listová pera pro Tatru, takže jsem jako desetiletý kluk byl několikrát i na Kopřivnickém polygonu, když se testovaly nové materiály poté, co jim to během první účasti na rallye Paříž - Dakar (tuším, že v roce 1986) všem popraskalo...)) a měl jsem tu čest svézt se s Karlem Lopraisem a Josefem Kalinou...ještě mám někde podepsané propagační materiály a modely od "Monti System"...tou velkou GTC jsem nikdy nejel, ale tam se u odpružení také dělaly úpravy, na kterých se máma podílela...)