LIQUID_SOUND: jo, začínala jsem v roce 2001 ve státní odborném ústavu a chlastalo se. Když tě představili první den v práci, vytáhnul o 40 let starší ředitel pobočky pálenku "skvělá báječná od kolegy z ...". Venku při terénním průzkumu, na výjezdech, jen řidič nepil, na obědě v okolních jídelnách si půlka chlapů dala pivo, když měl někdo narozeniny, svátek, vdával dceru, svítilo slunce... Kolegové z Moravy přiváželi kanystry (mizerného) vína a všichni si radostně od nich nakupovali. Spolužák dostal správu arboreta a nikomu nepřišlo divný, že kvasí všemožné exotické bobule, co mu tam vyrostly, ještě se jezdilo ochutnávat. A po práci do hospody, nejméně jendou týdně, pěkně ve tři a sedět tam do zavíračky.
Část z nás, co vím, z tohodle utekla zcela, prostě jim život nabídl lepší věci, než chlastat. Část pije +/- normálně, ale pije a drobná menšina fakt chlastá. Snad ti další budou ještě lepší.