• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    FATBOZZ: klikni vlevo dole na panacka a vypni si vsechny funkce, ktere zlobi
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Prosim prosim, vyskytla se mi tu chyba. Jsem za proxy a kazdou chvili mi tu ukazuje se okenko o autentizaci proxy. Prohlizec FF. Zrejme to dela kdyz se aktualizuji pluska, chat dole
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VIDA:
    jo připojuji se případně volba podle IP nebo někde moci rychle přepínat poslední použité
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    já si taky nerad zase vymýšlím, ale když najedu do seznamu sledovaných diskuzí a chci zascrollovat, mám hloupej zvyk do něj kliknout (asi z windows) a tak kliknu a hodím se do upomínek. Nešlo by udělat, aby odkaz na upomínky byl klasickej odkaz (či span) stejně jako ostatní a nebyl přes celej ten čtvereček? :) dík
    VIDA
    VIDA --- ---
    Nechci si moc vymýšlet, ale nebylo by možné mít v nastavení pro odvážné 3. možnost automatické volby designu? Teď mám "na doma", "mobil" a ještě bych ráda, zaměstnavatel mi odpusť, do "práce". Pořád si v "na doma" vypínám a zapínám ikonky.
    NYX
    NYX --- ---
    kazdopadne do kudlanky s tim
    NYX
    NYX --- ---
    a co se ukazuje primo v poste, ze se odeslalo?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    kdyz dam tenhle link do chat okna http://www.artmuseum.cz/reprodukce2_pohled.php?dilo_id=586 bez jakehokoliv textu tak se zobrazi jen nazev stranky bez linku
    chyba u me?
    NYX
    NYX --- ---
    a vubec k tem parametrum, pokud nekoho napadaji nejake dalsi, ktere by se mohly hodit, sem s nima. respektive asi spis sem, at je to vsechno pohromade: [ nyx :: trziste :: chybejici kategorie ]

    jak to vypada v praxi je videt treba tady: https://www.nyx.cz/index.php?l=market;l2=1;market_subcat=clear;search=
    NYX
    NYX --- ---
    btw: premyslim, jak v trzisti udelat nejake ulozene filtry...a napadla me nasledujici varianta:

    kdyz clovek naklika co hledat...tj. kombinace textu, kategorie a dalsich parametru (zatim jsem zavedl treba velikosti obleceni, typ prace apod), da tam nekde ulozit. tim se vytvori pro uzivatele privatni klub, do ktereho se budou zarazovat vsechny inzeraty vyhovujici jeho filtrum (asi vsem, nema smysl delat pro kazdy filtr zvlastni klub).
    v zahlavi pak bude seznam aktivnich filtru + moznost je smazat.

    nevim, jestli pak ma smysl vubec ty filtry zobrazovat nekde v trzisti, aby si je clovek mohl vyfiltrovat rucne, kdyz rovnou vsechno uvidi takhle pohromade.

    nebo nekoho napada lepsi reseni?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HAWLIS: tipuju, že 75% lidí by kliklo na první sympatickou věc a až pak by přemýšleli, jak je to asi správně (jestli vůbec)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WYNDMYLL_238: myslel jsem ten soubor názorů, který tu je.
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    WOODMAKER: jakym stejnym nazorem se to tu furt hemzi? nazoru tu vidim mnoho
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    WOODMAKER: jasne, nemyslel jsem referendum, ktery rozhodne, ale anketu, ktera poda informaci... ale asi to zajima jen me, takze mam holt smulu..
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HAWLIS: jestli ta anketa bude tady na tomto auditku, tak nic, protože tady se to hemží furt tím stejným názorem.
    A kdyby to Nyx dal někam na úvodní obrazovku, tak by byl sám proti sobě, protože by tím akorát rozbouřil dav a my chceme, aby to fungovalo, ne aby to bylo podle toho, jak se to líbí většině a pak to upadalo, protože by nikdo z hlasujících nepomyslel na následky.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: ok, to nevim jak je dlouho, ale urcite jsem tu ještě nebyl. a proto to neumim posoudit...
    a co ta anketa na toto tema? to nedas? jde jenom o informativni zalezitost, treba se ukaze ze daleko vic lidi chce anonymni minusovani a tedy že se tady ozývá jenom pár nás zoufalců, co chtej transparentnost...
    HANNA
    HANNA --- ---
    NYX: omlouvám se, špatně jsem se vyjádřila. šlo mi o to, že díky anonymitě mínusů dávají lidé mínusy víc, než by je dávali za neanonymní situace, zatímco u plusů by to mělo být logicky opačně (nebo ne? na to jsem se původně ptala), a tím vzniká nepoměr ve prospěch mínusů. nikoli že by jich mělo být víc v absolutních číslech.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NYX: Aha, v tom pripade stale plati prvni pulka meho prispevku :)
    Jinak nesouhlasim s nazorem, ze palce by se nepouzivali, pokud by nebyli anonymni.
    NASA
    NASA --- ---
    myslim, ze vzhledem k tomu, jak se nyx rozrostl, tak zde jsou takove rozdily mezi kluby a imho by se vyplatilo vyzkouset, co navrhuje ANARCHY a kh_b, tedy dat volbu typu paleckovani (verejne/soucasne/anonymni/zadne) spravci dane diskuze.

    ano, mohlo by dojit k tomu, co pise TUILE, ale to by byl urcite mensi problem k reseni, nebot by se tykal jen par klubu.

    byla by skoda to zrusit, ci prejit jen na +, ve nekterych klubech to funguje a nemam dojem, ze by to prestalo fungovat, kdyby bylo hlasovani neanonymni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam