VECTOR: no tak pochopitelně... na twitteru lidi brzí to, že délka příspěvku je brutálně omezena.
mě osobně témata auditek dost svazují, a často víceméně jednu diskuzi se stejnými lidmi vedu tak ve 3-4 klubech, které se tématicky mírně překrývají, a občas je to matoucí. toto stejnou měrou může "přehodit" diskuzi do správných kolejí (lidi nevědí, že klub existuje), jako to může vést k nerespektování témat.
jak říkám - určitě by to mělo jít vypnout. jinak samozřejmě příspěvek s milionem nesmyslných tagů můžou lidi zmoderovat palci dolů jako doteď, moderátor ho může smazat jako doteď... prostě úplně všechn způsoby, jak se lidi mohli v diskuzích navzájem nasírat, zůstávají zachovány, a jenom by přibyl jeden další navíc.
a taky by bylo asi praktické ponechat defaultní nastavení fulltextu v MYSQL, kdy slova s délkou pod 5 znaků jsou ignorována - tzn. tag musí mít min. 4znaky + předponu "#" (což by vyloučilo právě spamování značkami typu #lol a lidi by si to trochu rozmysleli...)
pokud server NYX tvrdí, že je zaměřený na powerusery, ale současně se tu čas od času objevují featury známé vysloveně z Facebooku (např. zeď statusů, apod.) - tak ty tagy mi nepřijdou jako taková katastrofa. navíc použití tagu ve statusu na úvodní stránce, s možností prokliknutí do klubů... fakt mi to přijde jako vychytávka orientovaná na powerusery - ale současně bez omezení, která jsou u Twitteru daná jeho globální megavelikostí...