• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HARALD:
    vidis aniz bych vedel ze to jsou identicke funkcnosti tak jsem nedavno reklamoval klikani prave na nejake predchozi prispevky kdy chybi jasny kontext...

    Ale OK vidim ze jsem sam komu tato neergonomie vadi a jdu si potichu zoufat. :)

    Abych predesel pripadnemu komentovani neergonomie:
    Tu vidim v tom, ze kdyz se vracim do historie tak se mi kliknuty prispevek zobratuje na TOP 1 pozici. Ale stejne v 99% musim klikat abych videl nasledujici protoze jinak mi unika kontext. Logicstejsi by bylo aby prispevek byl uprostred (obrazovky) a byl videnm kontext nahoru i dolu... Ale chtelo by to samozrejme domyslet... :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    KOC256: stejnou funkčností jsou dělány i odkazy na příspěvky (přes tři pomlčky). pokud bys s tebou požadovanou funkčností chtěl odkázat nějaký příspěvek, tak by se úplně nahoře zobrazil nikoliv tebou odkazovaný příspěvek, ale reakce na něj. to by bylo dost matoucí. proto máš u příspěvku informaci, jestli na něj někdo reagoval. pokud to pro tebe není dostatečně viditelné, tak si buď zvykni, nebo si ten vzhlked předefinuj. už teˇdmáš všechno, co potřebuješ. tebou navržené řešení by přineslo hodně zmatků.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HARALD:
    čekal jsme takovou fundovanou odpověď ;-)

    nechci aby mě to obtěžovalo. ale zároveň by mohlo při kliku na ten dolní popup lepe byt znazorneno ze jsou jeste novejsi prispevky (klidne i neodkazujici)
    HARALD
    HARALD --- ---
    KOC256: Tak si uprav css, ať tě to udeří červeným tučným blikajícím fontem v místech, kde máš zorné pole. osobně mi je příjemné, že to neobtěžuje a když chci odpovědět, tak se na nové reakce kouknu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HARALD:
    to jsme psal ze si toho nevsimnu a bohuzel nevsimam a ne a ne se donutit si to kontrolovat kdyz to je mimo bezny zorny uhel nekde hodne mimo :(
    HARALD
    HARALD --- ---
    KOC256: Ten nápis "X reply" , kde X je počet odpovědí, u příspěvku ti nestačí? Když na něj najedeš myší, tak se ti reakce i zobrazí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    pokud mi dole vyskoci okynko s upozornenim ze na me nekdo reagoval a ja na to kliknu tak vidim jako nejnovejsi prave jen tuto reakci... a pak je dost blbe kdyz odpovim a vidim ze uz nekdo stejne odpovedel predemnou...

    samozrejme vim ze:
    - mohu tento trapny prispevek smazat
    - ze u toho prispevku se titerne nahore v pravo zobrazuje pocet reakci na tento komentar
    - ze mohu udelat reloat celeho auditka

    ale:
    - nebylo by lepsi tento post zvyraznit a zobrazit i prispevky nad nim, pripadne jen ikony lidi ze reagovali?
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Tak vyřešeno, pomohlo odinstalování doplňků, smazání kompletní cache, cookies apod. a po restartu chrome už to funguje. Problém byl u mne a omlouvám se, že jsem zbytečně plašil.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NYX: už jsem dosáhl změny - tentokrát je ten box úplně nahoře a překrývá i reklamu. UFO.
    NYX
    NYX --- ---
    STARE_CASY: jako i pokud tam z nejakeho duvodu ten div#reklama lita, tak ma byt pruhledny...navic by teda litat nikam nemel, takze opravdu netusim, proc to.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NYX: ok, budu tedy ještě zkoušet u sebe a doplňky nejen vypnu, ale úplně odinstaluju apod. Přinejhorším obětuju černého kohouta.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NYX: dokud jsem nahoře, reklama je v daném boxu, jakmile začnu skrolovat, reklama spořádaně odroluje nahoru společně s obsahem, jen box zůstane furt na stejném místě.
    NYX
    NYX --- ---
    tak tohle uz vazne netusim...
    NYX
    NYX --- ---
    STARE_CASY: ted jsem to zkusil a vsechno ok. a to se ti nikde nezobrazuje ta reklama jako takova? jen ten bily box?
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    STARE_CASY: ještě přidávám ukázku případu, kdy je tam reklama:



    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Mám teď problém v chrome, že se mi stále zobrazuje bílý box pro reklamu na pevném místě, tj. ať už skroluju jakkoli, zůstává pár pixelů pod horním okrajem okna a překrývá obsah. Pokud je na stránce i reklama, tak z toho boxu ujede nahoru a zůstane jen bílá cenzura. Viz přiložený obrázek.

    Zkoušel jsem vypínal doplňky, mazat cache a další obvyklá woo-doo s prohlížečem, leč marně. Setkal jste se s tím na chrome ještě někdo, prosím?

    HASH
    HASH --- ---
    AETHER: hodne exaktni udaj
    NYX
    NYX --- ---
    NECROMAN: nahore "temata" a nasleduj instrukce tykajici se zakladani klubu :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    jsme pro vypnuti. fakt me nezajima cislo kolik kdo tam dal obrazku nebo linku...
    SEZI
    SEZI --- ---
    NYX: chtěl jsem využít feature firefoxu "open selected links in new tabs" k otevření víc diskuzí v tabech, ale koukám, že i kdybych mohl vypnout ty odkazy za "NEW", tak mi tam může zůstat odkaz na změněnou home (takové to [H]), takže asi fakt ten skin nebo gm. díky.
    NYX
    NYX --- ---
    SEZI: vypnout nejde, leda custom skinem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam