• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ANARCHY: zrejme si stále nerozumieme. Nejde o to, koľko času mi to reálne zaberie, ide o to, že bol používateľsky príjemný systém nahradený používateľsky nepríjemnou kokotinou na základe nejakých dosť netransparentných dôvodov. Už si rozumieme?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CLAVEN: To Ti neprijde jako pristupove pravo?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CLAVEN: Počkej jakej je problém tomu klubu dát normálním způsobem pevnej začátek a pro každou akci měnit ten zbytek?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CLAVEN: Nekolikrat mesicne budes muset rusit sve existujici kluby, a zakladat misto nich nove, s nejakym univerzalne pouzitelnym korenem nazvu? O kolika takovych diskusich se bavime, ze jsem tak smely?
    Pokud vidim dobre, tak vlastnis celkem 17 diskusi, a i kdyby se to tykalo vsech, tak ani tak jejich prezalozeni nebude trvat tak dlouho jak pises...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ANARCHY: čiže obmedzenie na 200 userov pre privátny klub nie je obmedzenie operácií, ktoré s klubom môžeš robiť?

To sú mi veci.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ANARCHY: pretože budem tento postup musieť absolvovať niekoľkokrát mesačne po dobu nasledujúcich X rokov, kým sa zase Nyx proste nerozhodne, že to "proste chce" nejak inak a rozumnejšie.

a pritom by sa to dalo vyriešiť, len by sa muselo "proste chcieť".
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CLAVEN: Ale na to jsem Ti uz odpovedel - proste Nyx potrebuje kod serveru drzet konzistentni tak, aby byl dale udrzovatelny - argument, ze to jedna vyjimka uz nezmeni, protoze ma jine chovani k privatnim a verejnym klubum, dost dobre neobstoji, to odlisne chovani je jen na urovni viditelnosti a pristupovych prav, ale ne na urovni operaci, ktere s temi kluby muzes delat...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CLAVEN: mimochodem kdybys ten samy cas a usili, ktere tu palis na kurvovani a lolwutovani, venoval na zalozeni novych klubu misto tech o kterych mluvis, a na pozvani tychz lidi do techto novych klubu, tak uz to mas hotove a mas klid, takhle jsi vytoceny a niceho jsi nedosahl...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ANARCHY: nič, to mi je dokonale jasné.

akurát som tak nejak dúfal, že to má nejaký iný dôvod nad rámec toho, že to tak Nyx proste chce. to je celé.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CLAVEN: Klidne si kurvuj jak chces, mne to kupodivu klidnym stale nechava... ;-)

Podle vseho to nezbytne je, vzhledme k tomu, ze Nyx rekl, ze to tak chce - co presne Ti na tom neni jasneho?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KOC256: to je úplne v poriadku, že to nechápeš, veď s tebou o tom ani diskutovať nepotrebujem.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ANARCHY: kurva ale už, začínaš ma trochu vytáčať, lebo evidentne nečítaš debatu, kým sa do nej zapojíš.

Tak ešte raz a už naozaj posledný krát.

Niektoré privátne kluby, ktoré vlastním, existujú už roky a organizovaná aktivita sa v nich mení pomerne často, rovnako ako aj zloženie tej malej skupiny ľudí. Samozrejme, môžem pri každej zmene klub zmazať, vytvoriť nový s novým názvom a ručne doňho popozývať príslušných ľudí, ale je to zbytočný a nepotrebný opruz, ktorý nevyvažuje žiadne pozorovateľné pozitívum. Preto sa snažím dopátrať toho, či je tento systém pre privátne kluby naozaj nevyhnutný.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CLAVEN:
    myslim ze kdyz napises NYovi do posty tak ti jednorazove to jmeno zmeni...

Toto: "A aké vlastnosti má mať privátny klub nešpecifikujem ja, je to špecifikované existujúcim systémom, a to pomerne presne." nechapu...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KOC256: to už tak nejak nemôžem, pretože nové meno musí byť súčasťou starého. Napríklad.

A aké vlastnosti má mať privátny klub nešpecifikujem ja, je to špecifikované existujúcim systémom, a to pomerne presne.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CLAVEN: Bud si skepticky jak chces, mas na to pravo. Ja Ti rikam, co znam i z vlastni zkusenosti jako admin...

CLAVEN: Vzhledem k tomu, ze si privatni klub muzes velmi lehce zalozit novy, tak v tom nevidim zadnou zasadni nevyhodu, kvuli ktere bys musel vyskakovat tak jak vyskakujes...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CLAVEN:
    vsimni si toho co tu pises... uz velice podrobne specifikujes jake ma mit ten privatni klub vlastnosti... coz systemove asi nejde...

Tak si ho nazvi "Moje mega akce: " a za to si priodavej variabilni cast neasi... ;-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ANARCHY: presne k tomu - k recyklovaniu privátnych klubov pre veľmi obmedzenú skupinu ľudí slúžiacich k organizácii často sa meniacich aktivít.

Čo je ostatne teba do toho, k akému účelu slúžia moje privátne kluby pre menej než 10 ľudí?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    mmmm áno? desať rokov tu bol systém voľného premenovávania klubov a zrazu to je strašný problém, bordel a vyvolávanie flamewars?

ak dovolíš, budem k tomuto argumentu trochu skeptický.

ad debata - nie, byť prístupný debate znamená racionálne odpovedať na to, čo sa oponent pýta. teda konkrétne dve otázky, ktoré nájdeš v príspevku [ CLAVEN @ nyx :: pripominky uzivatelu ]

ostatne už na začiatku som napísal, že nebudem otravovať, kým mi Nyx nevyhovie, ale budem otravovať, kým mi uspokojivo neodpovie.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CLAVEN: A rad bych se zeptal jeste na neco, a to v cem konkretne te omezuje ten system prejmenovavani klubu tak, jak je udelany ted? K cemu potrebujes mit jmeno klubu kompletne menitelne, pokud ne k recyklovani klubu k jinym nez puvodnim ucelum?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CLAVEN: Treba proto, ze cela rada diskusi je privatnich i kdyz je navstevuje velke publikum, a zmeny nazvu v nich proste akorat delaly bordel a nasledne flamewars, a druhak to, ze Nyx logicky chce system mit pokud mozno systemove cisty, s pokud mozno co nejmin vyjimkami a specialitkami, aby ten kod byl udrzovatelny - spis bych se chtel zeptat ja Tebe, co presne na tom neni jasneho?

BTW mas za to, ze byt pristupny rozumne debate je totez, co vyhovet kazdemu pozadavku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam