ja bych k tomu jeste dodal, ze uz nesnasim veskery netbooky a tablety a dalsi zarizeni, kvuli kterym Nyx stale komprimuje nyx vertikalne...myslel jsem, ze skryvacim zahlavim to skoncilo, ze jsme uz ziskali dost mista.
osobne mam doma jeste 1600x1200 4:3 LCD a na nem to vypada fakt divne, zahlavi se zobrazuje vedle ale zaroven se moc nevejde. Pocitam ze v praci na fullHD 22" to bude lepsi, ale stejne mi vic vyhovoval puvodni system (ano je mi jasny ze si na to zase po case zvykneme, jako na vse..casto nic jinyho nezbyva :D)
asi budu umyslne zmensovat browser ze stran, aby se to zalomilo... a jeste k tomu jedna vec - nyx zacal (alespon co tu jsem, od 2002) s vkladacim oknem nad zahlavim..pak se to predelalo a zahlavi bylo mezi vkladacim oknem a prispevky...rval jsem spolu s dalsima a odmital to prijmout, argumentoval tim, ze "zahlavi" musi byt z principu uplne nahore...a ted je tu zase zmena zpatky? :) tak pracne jsem si zvykl :) proc se i tohle meni, v pripade, kdy se stranka zalomi? nejde alespon tohle vratit na stav pred dnesni zmenou?