• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    NYX: posilal jsem do posty toto

    http://i.nyx.cz/files/00/00/09/36/936314_bc5c331297ac345de24c.jpg?name=brcalnik+2013+unor.jpg

    OD: ROENICK --- --- 13:55:11 26.2.2013 --- 00:44 :: blok
    jinak v IE mi jde zobrazit i ten puvodni...a ve FF ani jeden :)
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: melo by to fungovat, snad jen v privatech clovek musi mit pristup. kazdopadne pokud ten link vede na i.nyx.cz, melo by to jit kopirovat kamkoliv jinam. (jen pozor, kdyz se smaze prispevek v klubu, v noci se smazne i ten soubor do nej vlozeny)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    kdyz jsem daval prilohu do klubu stacilo pak do posty hodit odkaz z toho klubu ... ted po novemu to nefuni ... to je schvalne? kdyz chci tu prilohu ukazat nekomu i v poste musim to nahravat 2x
    NYX
    NYX --- ---
    SKAFF: zatim neplanuju
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    NYX: Opera 12.11 Windows 7 64bit - funguje to
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NYX: Opera 12.50 x86 Linux, skin dark, vypadá příčetně.
    NYX
    NYX --- ---
    testnete mi prosim v nastaveni tyhle prepinace, ze slapou jak maji, sice jsem zkousel ie7+/ff/chrome/operu, ale na neco jsem urcite zapomnel. potrebuji pouzit neco takoveho na miste, kde by jiny ovladaci prvek byl neprakticky, tak at vim, ze tohle bude ok.

    pripadne pokud nekoho napadne lepsi odliseni aktualne zvolene volby pro IE, dejte vedet :)

    https://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=2

    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    Hola,

    nový design celkem OK až na jednu pro mě dost nepříjemnou vlastnost - ve "Sledovaných" se snížil kontrast mezi názvy uživatelských kategorií (skupin diskuzí) a vlastními názvy diskuzí. Mám vypnuté nastavení "ukazovat i bez nových příspěvků" a Nyx prohlížím pomocí myši stylem "prolétnout rychle všechny diskuze, kde se něco šustlo", tzn. kliknout na název diskuze, zaskrolovat, tlačítko "zpět" na myši a celé dokola dokud mám nějaké diskuze s nepřečtenými příspěvky. Dříve se mi stávalo jen výjimečně, že by "padl klik vedle", ale nyní je to skoro pravidlem - zkrátka často ale nechtěně klikám i na záhlaví kategorií, a tím se ukážou i neaktualizované diskuze. Pak mezi nimi buď hledám ty nepřečtené, nebo se musím o krok vrátit. Je to každopádně opruz :) A je to stejné se všemi výchozími skiny :-/

    Nevím, mám ale takový pocit, že kontrast není to jediné, co se změnilo a co zapříčiňuje tento ergonomický diskomfort. Není to třeba tím, že dříve bylo záhlaví kategorií klikací jen nad vlastním textem a ne jako teď, kdy je klikatelný celý tmavší pruh? Proti tomu diskuze se dá rozkliknout jen pokud člověk najede nad její název, volný pruh co pokračuje doprava klikací není. Přimlouvám se buď

    a) za prohození těchto vlastností, tzn. aby celý pruh s názvem diskuze byl aktivním linkem a u názvů kategorií pouze text

    nebo b) alespoň tak učinit u názvů kategorií, tzn. udělat je stejně jako jsou nyní diskuze. Obecně bývají názvy sledovaných diskuzí delší než jak si člověk pojmenuje skupiny, takže když pak kliká v nějaké kompromisní vzdálenosti cca 150 px od levého kraje obrazovky, trefí se vždy na název klubu a i když omylem klikne na záhlaví (název kategorie), nic se nestane, protože název už v těchto místech nepokračuje (je kratší).

    Vřelé díky a snad je to dostatečně srozumitelné :))
    IKA
    IKA --- ---
    Ďakujem za vypnuteľné ikony.
    NYX
    NYX --- ---
    OSIP: kazdopadne kdyz by s tim byly problemy, predelam to jak jsem tu psal [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ] - ten problem s IE jsem vcera vyresil, tak by to melo kdyztak jit.
    NYX
    NYX --- ---
    test vkladani youtube s casem zacatku

    Nyan Cat 10 hours (original) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=wZZ7oFKsKzY&t=7h44m59s
    NYX
    NYX --- ---
    OSIP: to se tu resilo pro postu nekdy vcera nebo kdy. proto je to nacpane mezi pole pro zpravu a odesilaci tlacitka, aby cloveka trklo. v noci se pak mazou tyhle visici soubory pokud jsou starsi nez 24h. v poste te to navic upozorni pokud zmenis adresata, abys je neposlal spatnemu cloveku.
    OSIP
    OSIP --- ---
    Kdyz prilozim soubor do prilohy ale nakonec to neodeslu, zustane tam viset i po odchodu z diskuse/mailu, resp. visi tam i kdyz se tam po case vratim. Ani odhlaseni na to nema vliv. Chapu ze to je asi trochu nestandartni operace, ale pokud k ni dojde, muze to mit zejmena v poste neprijemne dusledky. Logicky by se mely prilohy resetovat pri odchodu s diskuse.
    NYX
    NYX --- ---
    KRALIK: v chromu mi to funguje ok - a hazi mi to tu samou hlasku, tj. v te problem nebude :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    nejdou mi v chromu (24.0.1312.57 m) videa. kliknu na "play" a nestane se nic, video se nenacita. console pise:

    Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ] from frame with URL http://www.youtube-nocookie.com/embed/0iBzUFQhU70?autoplay=1. The frame being accessed set 'document.domain' to 'nyx.cz', but the frame requesting access did not. Both must set 'document.domain' to the same value to allow access.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    při nepřihlášeném nyxu se v tržišti nevejdou ikonky uživatelů do jejich řádku (o fous, ale jde to vidět) - Firefox 19 i IE 9
    jen drobnost, ničemu to nevadí ;-)
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: diky, opravim
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    tlacitka na liste viz. priloha nejak pretekaji pres tu caru co je oddeluje od zbytku.. zrejme rozbiji
    * {line-height: 150%}


    NYX
    NYX --- ---
    test noveho uploadu



    NYX
    NYX --- ---
    pardon, neco mi ujelo :)))

    beta je ted vypnuta, nepotrebuju testovat nic vetsiho a kdyz jen ladim drobnosti, musel bych vetsinu veci nahravat dvojmo.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: Aha, tak už to vypadá opraveně.

    Co se vlastně stalo s beta.nyx.cz? Přesměrovává mě to zpátky na nyx.cz ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam