NAVARA:
PETER_PAN:
Zdá sa, že žijete v nejakej zvláštnej predstave, že Nyx je nejaký zoznamovací večierok pre nezadaných, kde má človek spoločenskú povinnosť diskutovať s každým náhodným jedincom, ktorý ho osloví alebo cíti potrebu mu povedať, že sa mu nepáči jeho sako/ksicht.
Na Facebooku tiež diskutujete s každým neznámym, kto komentuje rovnaké stránky? Na Gmaili odpisujete nigérijskému princovi na mail o tom, ako vám chce previesť 1000 bambiliónov na účet?
Lebo pre mňa je Nyx platforma na komunikáciu s niekoľkými tuctami konkrétnych ľudí o niekoľkých konkrétnych témach. S väčšinou tých ľudí sa poznám osobne alebo s nimi diskutujem na tie témy už 5+ rokov.
Tým samozrejme nechcem povedať, že s nikým novým nemám záujem baviť sa, ale ak je to niekto ako Hardcabb, kto vidí jediný zmysel interakcie so mnou v tom, aby mi dokola v rôznych kluboch oznamoval, že som kokot, alebo ako Nop, kto nikdy v živote neprispel do diskusie a len mínuskuje, lebo nemá čo povedať - tak to sú naozaj ľudia, ktorí ma ničím neobohacujú a neobohatia a obom sa nám uľaví, keď sa nebudeme stretávať ani virtuálne.
Neviem, čo je na tom také komplikované na pochopenie.