Snad už jen poslední připomínka k danému tématu.
Po včerejší diskusi, dle mého věcně a slušně vedené, si mě CLAVEN vložil do oboustranné ignorace. Nic jiného, než co je k dohledání v této diskusi, jsme si nenapsali. Jestli je tohle situace, kvůli kterým se oboustranný ignore zavedl, pak funguje perfektně.
Stalo se tedy přesně to, kvůli čemu jsem tuto debatu začal - oboustrannou ignorací se diskuse na DISKUSNÍM fóru rozbíjí. Místo toho, aby CLAVEN použil obyčejný ignore (protože mě evidentně nechce číst) a tím si sám z vlastní vůle omezil diskusi, tak použil ignore oboustranný, čímž znehodnotil diskusi mě, i když mě jeho příspěvky sice povětšinou vadí, ale nereaguji na ně a chci je vidět. Mohu v podstatě přestat sledovat dvě až tři auditka, kam velmi aktivně přispívá, jelikož pro mě budou téměř nečitelná.
Jestli jsem to správně pochopil, tak oboustranná ignorace byla zavedena, aby se předcházelo emotivním flejmům, což je určitě dobře, ty nikoho nebaví. Každopádně se z ní stal trochu jiný, zneužívaný nástroj. Off topic a flamy se dají velmi rychle smazat, proti oboustranné ignoraci v současné době obrana není. I přes to, že jsem několikaletý platící uživatel a nikoho v diskusích nenapadám, tak mám z NYXU méně, než ostatní.
Snad to alespoň bude pro NYXe a ostatní adminy podnět k zamyšlení, jak lépe situaci řešit.