BLOWUP: Ty jo, když ono tím stylem "co oči nevidí, to srdce nebolí" bychom mohli ukrajovat tak dlouho, až by se opravdu z veřejný diskuze stala jen soukromá pošta...
Já proti DI jako takovému uplně brojit nechci. Jen jsem napsal svoji
zkušenost a
názor.
Já jsem prostě měl tu "smůlu", že DI bylo aplikováno jen na základě toho, že někdo psal voloviny a pár z nás se je dovolilo kritizovat.
(ono to takhle vlastně může taky vyznít jako "ego" vs "ego", ale tak to nebylo.)
Když to napíšu hodně zjednodušeně šlo např o to, že ti prostě někdo v RC klubu začne propagovat jak je děsně cool jezdit s rychlou RC nitro buginou ve velkoměstě za plnýho provozu mezi autama, chodcema a motorkářema.. A ty mu to omínuskuješ, a ještě aby jsi svůj negativní postoj vůči tomu zdůvodnil tak odpovíš v zájmu RC komunity ale vlastně i teh motorkářů a dalších, že je to nebezpečné pro všechny zůčastněné, a že jedinej důsledek bude že všem modelářům zase utáhnou šrouby. Najednou nejsou argumenty, ty jsi nepřítel a patříš do DI.
Ne že by mě to v tomhle případě nějak trápilo, tyhle situace v bleděmodrym probýhaly i v jinejch klubech, šlo fakt o problémové ID. Vlastně ano, je pro mne teď nyx příjemější.
Jenomže výsledek je, že id může dále šířit bludy a nikdy se nesetkat s odezvou na ně, protože nepohodlné odřízne přez DI. Tohle mi přijde zvláštní situace, která může určitym způsobem ohrozit dané komunity, a potažmo vlastně nyx.
A já si tedy řikám, jestli to nemělo bejt spíš naopak. Ten nástroj by se měl používat NA problémové lidi, a né problémovými lidmi na zbytek komunity.