• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TARMAQ: stejně jako k implementaci video tagu...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TARMAQ: Problém je obecně v tom, ze je na uživatelích a jejich osobní odpovědnosti, jak který nástroj zneužijí či nikoliv. No a cokoliv co postavis proti DI bude zneuzitelne jinak.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    KOC256: chapu, strategie NYXe je jasna.. k tematu se nevyjadrovat a pockat az to utichne..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TARMAQ:
    zrovna se to začalo uklidňovat... kuš babo...
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    nevim jestli v ramci diskuze o DI nekdo zminoval soutezni auditka - ve chvili kdy ma zadavajici v DI souteziciho, znemoznuje mu soutezit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MIKEFINDER: Nepoznáš jestli na to (a na tebe) správce sere (a pak ten klub předán nebude, protože adminům odpoví) nebo už je roky pryč a i tak to není nejpružnější řešení, proti trollingu... (to už fakt chce něco, aby admini mazali za správce). Pokud je (rádoby)spolusprávců více, je to o to větší ...
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    NAVARA: No a jde o technický problém? Pokud nejdou práva ze strany nyxu předat na někoho jiného (když to neudělá roky chybějící admin), tak to samozřejmě smysl nemá. Ale pokud to jde, tak proč to nezkusit? Věřím, že by se nějaký dobrovolník našel.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MIKEFINDER: máš diskuze, kde se admin na nyx roky nepřihlásil, takže to nemá kdo předat... možná takové rozdat, nějaká charita "vemte si štěnátko auditko" :)
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Puč netřeba. Zažil jsem výměnu adminů v auditku DJ (Pomlouváme českou DJskou scénu) a proběhlo imo parádně. Stávající admin prohlásil, že na to nemá čas a vyzval diskutující aby nominovali kandidáty. Pak se udělala anketa, vítěz ankety si vybral spolusprávce z ankety a pokračuje se dále.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MIKEFINDER: Uděláme puč? No tak jako je supervolební rok...
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    No a co zlepšit situaci u auditek, kde správci nefungují (viz jak psal Koudy, mě osobně to nepálí)? Vzešly by návrhy na nové administrátory, následně anketa a kdo dostane nejvíc hlasů, tak na něj nyx převede admin. práva... To by také mohlo zlepšit diskuze a vyčistit je od os. útoků.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Nemůže být DI dejme tomu na pár dnů,
    možná dotyčnýho přebolí mínuska, a třeba protiva do té doby vystřízliví.
    a když ne, tak znovu, a na jednou tolik delší dobu?

    HARALD: kladná zpětná vazba. nic pozitivního.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    nejsou nazorovy obraty lepsi jen o 180° ?...Jinak zaznely tu nazory pro i proti...Za me v poradku diskuze..Par lidi sem si diky ni z DI vyndal a davam jim "sanci"...
    DNF
    DNF --- ---
    Jenom bych doplnil, ze je rozdil mezi tim, ciste a jasne rict svuj nazor, a mezi tim pokouset se dokola napadat ostatni prispevky tak, aby z toho vysel ten jedinej spravnej nazor. Delat ze sebe saska v nazorovejch obratech o 270° .. tohle neni skejtpark.

    Za DI se proste skovavaj jenom ... dopln si z diskuse nize ..., mozna kvuli bezmoci toho druheho bezvyhradne presvedcit o sve dokonale pravde. ego. V kazdy diskusi o DI se to znovu ukaze, a ti, komu DI rozbiji diskuse, by asi meli zmenit diskusni platformu - kdyz s takovyma musi sdilet prostor. Abych zbytecne neviril starou diskusi, duvod proc kritizuju DI jsem psal zde: DNF
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HARALD: Asi ano, protože protože zadnej shitstorm nevidím.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HARALD: a přitom tohle (námitka, kterou tu níže i zmiňuji) by řešil řádek "ignorovaný post" - alespoň by čtenáři tušili, že to že diskuze nedává smysl, není porucha na přijímači...
    HARALD
    HARALD --- ---
    TRAGED: Nevím. Možná tě má někdo v DI.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HARALD: Tady se promazavalo?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: jj, s tim sarkasmem mas pravdu, pripomenes ekonomickymu migrantovi, kterej utekl z cech do jiny zeme, ze je trapnej ekonomickej bezenec, kdyz sije do uprchliku a on se hnedka urazi a brzo nasadi DI. Nejdriv zacne debatu, ze neni urpchlik jako uprchlik, protoze je rozdil mezi bilym a barevnym uprchlikem a ze on je jinej uprchlik, protoze vi jak to chodi.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    VYHULENY_UFO: v některejch případech to jde vážně těžko, obzvlášť pokud jsi zvyklej od danýho člověka vídat jen popichující reakce. sarkasmus nějakýho příspěvku v textový formě se občas těžko poznává. ale myslim, že ano, jde to, pokud je nějakej kontext (třeba právě ono id).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam