L4MA: krásný příklad útěku od odpovědnosti, lidově se tomu říká myslím "mytí rukou".
Tady byl právě poukázal na ten problém stěžovatelů na DI. Berou své chování, ať je jakkoliv agresívní a dlouhotrvající (fixace na některé lidi) jako legraci, dokonce zábavu a naprosto nedozírají dopadů svých činů.
Ale na majiteli DI požadují zodpovědnost ze to, že si je tam dává.
Tady vidím velký špatný.
Podobně jako jeho prohlášení, že "mně minusy nevadí, ale vidím rád když u cizího to vyvolává psychozy"
což tu L4ma uvedl už před tím, což naznačuje, že to skutečně prostě dělá schválně.
A dovolím si říct, že tohle přesně jsou ty důvody proč používat zcela legitimně DI.
Třeba zrovna Koudy je mnohem slavnější persona než já a (ježiš, to mi těžce leze z úst) je těmhle útokům fakt vystaven mnohem častěji a silněji. Přesně jak L4ma, lidi se tím baví, ale neuvědomují si, že je jich vlastně může být v jednu chvíli moc a Koudy má pak právo jejich počet omezovat.
A kdokoliv jiný samozřejmě taky.
Co třeba pro začátek zvýšit cenu palců? Zavést body nebo omezit jejich počet na den/týden?
Tím by se zabránilo jejich zneužívání.
Pak teprve ať se řeší omezení počtu lidí co můžou být v ignore (placená funkce, takže bych před tím řešit to druhé).