• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    VIRIK: nebyl.
    viz treba tady VIRIK: a mnoho dalsiho, kde sam vykladas, jak je ten DI spojenej s palcema.

    Reknu ti to jinak: kdyz sem cet ten shitstorm v 3 gemeraci, tak moje rpvni reakce byla, ze je blbost nekoho banovat jen kvuli tomu, ze ma spoustu DI - kdyz holt nekdo vidi jen opulku diskuze, tak ma smulu.
    Ale dkyz dneska ctu ty tvoje vylevy tady kvuli dementnimu DI, tak se vubec nedivim, ze ti dali ban nebo co ti dali. Protoze ten DI je pro extremni pripady opravdovyho stalkingu, rozahadanej exmilencu apod, a ne na tyhle bezny sracky co poorad resis, na to je obycenej ignore. Kdyz si ho das a neoblejzas ho pak nakukovanim rpes multaky, tak ti na 99% benej neshod uplne staci, pac ti muze bejt zcela jedno, co si o tobe a tvejch prispevcich kdo rika, kdyz to nevidis.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CYBERKOTLIK: ne, tohe nevím kdes vzal. Hele upřímně, nebyls včera v hospodě nebo tak, protože to je přesnej opak toho, co jsem psal.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    VIRIK: jasne, tobe nevadi minuskovani - a rozepisujes se tu o agresivnosti a ublizovani pomoci minusu na dvacet prispevku za hodinu. A to jen proto, ze s eneumis smirit s obyc ignorem - dyk je to smesny.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SKAFF: počkej, takže ty jsi na základě vlastního dojmu něco vydedukoval a kvůli tomu jsi sem šel a začal mne urážet?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CYBERKOTLIK: tak ještě jednou - mně nevadí minuskování, dokonce se o něm nebavím, na to to prostě pokaždý stáhnete vy – takže asi ty a támhle několik dalších s tím máte fakt problém.

    Klidně nechejme mínuskování, ať každej chce nebo ne, stejně jako nechejme DI, ať si do něj každej strká koho chce a kolikrát.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DNF: já ale nekřičím – ale všímám si, že nikdo nerozporoval ani moje argumenty o zodpovědnosti těch co prostě používají palce jak používají, ale naopak všechno přešlo okamžitě na osobní útoky, výsměch a něco co se dá zkráceně napsat jako "vypadni odsud, zrůdo".

    jsme v připomínkách uživatelů a já jsem přišel s problémem a zatím tu na mne postupně jen spousta lidí agresivně startuje, případně to co píšu prohlašuje za texty narkomana.


    Myslíš,že je tohle normální reakce? Fakt a upřímně, máš pocit, že ten nemocnej jsem tady já?

    Člověče, na mne vyskákalo 30 lidí s tím, že jsem hovado a to není nic příjemnýho, potom další že jsem psychicky labilní – jako chceš si i ty hodit po mne šutrem? Chápeš, že jsem ve strsující situaci a když jsem se legitimně obrátil sem, i když mne třeba čeká vyhazov za nadšení (zde v diskuzi vidíš sám) o aspoň náznak nějakého řešení?
    Můžu se alespoň u tebe teda spolehnout na tvoji poctivost, nebo tohle už tu prostě neexistuje?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SKAFF:takže ty se tím vlastně bavíš, to je zajímavé.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    VIRIK: pac tu spamujes jak psychopat u plnych picovinach. Nech kazdyho, at si pksuje nebo minuskuje co uzna za vhodny.Pokud mas nejaky spatny pocity z toho ze nekdo, at uz zamerne enbo nezamerne - minuskuje tebe, tak je to problem na tvy strane. Bud s se s tim smir, nebo jdi nekam, kde tahle zla sikana v podobe minusu neexistuje. Ja sem vubec nepochoopil, v ti proboha vadi, ze dostavas minusy - vzzzzzzdyt ybs mel bejt naopak rad
    DNF
    DNF --- ---
    VIRIK: Tak tyhle debaty se tu opakuji stale, a svoje odborne slovo uz jsem k nim rekl, rac hledat. Neminim to vysvetlovat pokazde znovu nejakemu dusevne choremu egoistovi. Minule to byl Koudy a Blowup, ted se pridavate vy dva.

    Cim to je, ze vzdycky ten, co obhajuje DI, musi nejvic kricet? Asi protoze brani zhovadilou funkci systemu, kterou zneuziva, aby ochranil .. co vlastne? Nic. Nic tam neni.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    VIRIK: jesli mas pocit, ze mam k tobe nejakou osobni nenavist - je to ciste tvoje psychozka :] ja doted nevedel, ze existujes a je mi opravdu jedno, jesli jsem nebo nejsem v nejakem tvem posahanem seznamu. Enjoy a navstiv cvokarnu soon ;] Budu cekat, az se mi ozve tvuj pravnik!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jinak znovu se ptám – proč chcete trest někoho, kdo se brání za pomocí DI, a nechcete řešit lidi co do toho DI docela pravidelně padají?
    Argument, že je to jen za palec nebo minus je pouze postavený na dojmu a výmluvě těch, co v DI byli. Už tu několikrát padlo, že majitelé DI často potřebujou více pro to, aby na něj někoho dali. Co když to není pravda, co když danej příspěvek později smazali a teď se vymlouvají?

    Já třeba teď vidím, že vytáhnutí lidí jako Skaff z DI nebylo nejmoudřejší.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    LOPIK: to je blbost, tím omezuješ platící uživatele a neřešíš ty lidi co do DI patří.

    SKAFF: hele, tyhle útoky proti mně jsou – jen pro tvoji informaci, už na hranici naplnění trestýho činu. Obviňovat mne, abstinenta, z toxický psychozy bez důkazů... ccc. Když zrovna lidi, se kterejma mám takový problémy jsou, ehm... často uživatelé, ehm.

    Já to dal k posouzení nezávislejm lidem a ti se shodli že já měl příspěvky co do klubu patřily a míra k toxickým reakcím (na jiné toxické reakce) byla skutečně velice malá, zejména po úspěšným zásahu hlavního admina před necelým rokem.
    navíc já si nejsem vědom, že bych dohodu s adminy porušoval.

    Spíš bych doporučil tobě řešit tvoji osobní nenávist ke mne nějak smysluplnějí, ignorováním nebo DI. Což ej to samé, co doporučujou mně, prý se mám bavit a nepoužívat DI, mám se učit lidi ignorovat. Co takhle začít u sebe?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Co zkusit zavést nějaký pravidlo, že jak má někdo v klubu přes dejme tomu 10% sledujících v D.I., tak tam má automaticky read only? Aspoň si to bude moct pořešit sám ten dotčenej a nezatáhne to na dva týdny půlku nyxu..
    Řeší se to furt dokola, jak u dětí na pískovišti, DI se rušit asi nebude, tak aspoň takhle..
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: rád potvrzuju a byl to důvod, proč jsem L4ma opakovaně vytahoval z toho DI, měl velice dobrý postřehy a slušný argumenty, má dobrý zkušenosti a dobrej postřeh na detajly.

    Ale rozporuju to s těma blbostma, mi napak přišlo, že L4ma opakovaně se ztotožňuje s kravinama lidí, co neřešily obsah toho co postuju, ale to že to postuju já.

    Vypadá to, že mým problémem u něj nakonec bude jeho blbej smysl pro humor, kterej nechápu.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    To je jak zatmění měsíce, pravidelně se tu objeví nějaké id s toxickou psychózkou nebo jinou poruchou a na základě svejch absurdních halucinací dožaduje toho, aby admin diskuzního fóra vyřešil jeho životní komplex a boj se symbolem odčítání.

    Řešením je aby virik dostal ban na nyx. Nyx jako diskusní fórum mu škodí, nicméně jako jakoukoli závislost to nezvládne vyřešit sám a padá hlouběji do spirál plusů a mínusů, už dva dny nepil, nejedl a je vyčerpaný a nespal. Zachraňte virika, dejte mu někdo ban.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JCD: to je dobrá připomínka, jedná se o střet 40letejch lidí, kteří z legrace palečkují a mají radost z cizích psychóz.

    DNF: jestli jsem dobře pochopil, tímto příspěvkem vyjadřuješ pouze svoji "jsem nad věcí" pozici s tím, že to potřebuješ teatrálně vypustit do světa?

    Tady nahoře je napsáno odborná diskuze, pro tvoji informaci, nikoliv "řekněte všem, jak se cítíte".
    L4MA
    L4MA --- ---
    * pro jistotu do zaznamu. :D
    psychozy byly sarkasmus, s virikem jsem se mnohokrat vecne bavil v nekolika hernich auditkach (nemyslim si ze s nim mam spolecny jeste nejaky dalsi), zminusoval jsem mu nekolik prispevku, kdyz v klubu o hrach placal nesmysly a nesouhlasil jsem s jejich obsahem. nikdy jsem stran toho nikomu nic nepsal. nejsem celenem zadny mnoziny "oni". nejsme clenem zadnyho sikanovaciho minusovyho gangu.

    DNF: mas ho tam. :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    VIRIK: nemohu nic navrhovat protoze s problemem, ktery popisujes, mam nulovou zkusenost, a do teto debaty jsem ani nevedel, co je to DI.
    DNF
    DNF --- ---
    Stahnout DI na 3, jen at si kazdej, kdo to uz musi pouzivat, pekne rozmysli, na koho to aplikuje.

    A byl bych pro zavedeni Masove Minusovani. Treba tem dvoum klaunum VIRIK L4MA bych to rad zminusil cely, ale kdo se s tim ma klikat ...
    JCD
    JCD --- ---
    VIRIK: Na newz.cz se shitwars resili tak pred deseti lety rok 2007-8? (terminologie: palec up = cool, palec down = shit, na hodnoceni se spotrebovava currency (strength))
    Protoze obcas se tam objevil nekdo "netolerovany" a zacal dostavat stovky shitu k jakymukoli prispevku bez ohledu na jeho obsah.

    Pak se to jeste nejak resilo omezenim poctu hodnoceni na den a inkrementalni cenou za jedno hodnoceni v ramci dne.

    Ale dlouho uz to nebyl problem....nejspis asi tim ze jsme zestarli a prestali resit blbosti a navic tam uz chodi zlomek lidi co sem ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam