• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TEAPACK: nejenom v poste, ale i v threadech
    docela neprakticky, kdyz ma obrazek na sirku 500px, chci ho zobrazit na 300px a nyx si ho sam dopocita a zvetsi na 1080
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: tak oprava: otevreni linku z nyxu v novym tabu neodhlasuje. musim otevrit novej tab a tam zadat url nyxu, to mi otevre nyx neprihlasenej a odhlasi me to i v tom prvnim prihlasenym tabu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PURE: u mně úplně v pohodě. pošlu ti zprávu, zkus.
    PURE
    PURE --- ---
    Zdravím. Zdá se, že nejde "odpovědět" na zprávu v poště.. Jinak díky za super práci!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DARK_SAVANT: Ano, prosím! Taky mi to hrozně vadí, na původní tlačítko jsem na mobilu v pohodě dosáhla jednou rukou, teď musím prehmatavat, což ne vždy jde (nyx často sjíždím venku s dětmi, takže mám v druhé ruce třeba kočárek, tašku, dítě a podobně). Plus je voser po paměti pořád lézt úplně jinam. To je zatím asi můj největší problém.

    Plus teda by bylo fajn mít odpovědi poznacene u jednotlivých diskuzi, jako to bylo doteď, to jedno upozornění je hrozně chaotické.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: eh. ted kvuli tomu musim psat msg znovu, pac me to odhlasilo a msg mi to smazlo. tedy znova: mam sice ff nastavenej striktne, ale starej nyx mi to nedelal a mazani cookies po zavreni imho nastaveny nemam, protoze jiny sity si prihlaseni pamatujou i po zavreni a otevreni celyho prohlizece. nicmene mi to dela i jen pri zavreni tabu a dokonce kdyz otevru link z nyxu na nyx v novym tabu, tak me to v tom novym tabu odhlasi a odhlasi me to i v tom starym tabu, proto pisu tuto msg znovu.
    NYX
    NYX --- ---
    R1CH4RD: Ano
    XAJA
    XAJA --- ---
    NYX: ide mi o virove auditko. zalohovane pomerne nedavno, zaciatkom roka. a bolo tam dost info, ku ktorym sa clovek chcel obcas vratit.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    jinak tedy chválím výběr programovacího jazyka :) z rustu neznám nic moc víc než úvodní tutoriál, ale má dobrou filosofii :)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    nešlo by trochu zvětšit písmo v okýnku, kde píšu příspěvek? nebo se to někde nastavuje? imho by mělo být stejně velké, jako text již čteného příspěvku, ale (Firefox 87.0, Xubuntu 20.04) vidím prťavé blechy :(
    NYX
    NYX --- ---
    MPEGYNA: a nemas nastaveno, at se zahazuji pri vypnuti vsechny cookies?
    NYX
    NYX --- ---
    XAJA: sakra...soubory by mely byt namigrovane, ale zalozka neni. A nove se do zaloh nic nehazi, kapacita je zatim neomezena.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: dela mi to. ted jsem znovu zkusil. taky firefox.
    XAJA
    XAJA --- ---
    som na mobile, ale ani v landscape mode anni v zobrazeni pre pc nevidim zalohy diskusie. uz nie su dostupne alebo som len slepa?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NYX: OK, co uz... Lze to vyresit tak, ze clovek vubec nevypina v prohlizeci panel s nyxem, takze nastaveni primo v nem zustava. Ale zmizeni sloupce poslednich konverzaci v poste prosim do nastaveni vratit, je-li mozno.
    NYX
    NYX --- ---
    SAMOUT: Zamerne jsem ty breakpointy nastavil tak, aby horizontalne to na mobilu vypadalo jako na pc, vertikalne bylo redukovane. Tj. tohle bych uz specialnim nastavenim neresil.
    ADITU
    ADITU --- ---
    NYX: děkuju. pokud by to mělo být jen pro jednotky uživatelů, tak si nejsem jistá, jestli to stojí za tvůj čas. proto jsem se ptala...
    NYX
    NYX --- ---
    ALAGAESIE: Melo by byt opravene.
    ADITU
    ADITU --- ---
    NYX: Vivaldi taky ok.
    NYX
    NYX --- ---
    ADITU:
    ADITU: V pohode, ja tu uzitecnost chapu. Pokud je to tvuj dobrovolny ignore, je to jen zkratka jak ho nemuset jit vypnout/zapnout. Zamyslim se, jak to dodelat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam