NEI: mno, začal bych tím, že si sednu do tichýho kouta, a popřemejšlím, jestli je nutný, aby mě v hospodě s 1.000 lidma každej znal, a jestli to není třeba tím, že kam vejdu, tak je mě všude plno a zákonitě se to někomu nemusí uplně líbit a pak brblá ze svýho rohu, a proč 11 lidí mě z "nějakého iracionálního osobního důvodu" nenávidí... jestli si se třeba někde nechovala jako dylina, a teď se ti za to neschytává opožděnýho vysměchu. Tak tu buď jako dospělej běloch překousnu, že sem se choval jako kokot nebo když mám pocit, že sem čistej jak lilium, tak si halt dotyčnýho do ignoru dám sám, a nekňučím na veřejnosti, že nemám dost místa na pernaban každýho, kdo mě za poslední dvě pětiletky urazil.
Pak je v každým třetím auditku akorát diskuze, kdo koho nevidí, a proč mu teda jako píše a co píše a vyřiďte mu, že to tak tenkrát rozhodně nebylo a já tu jesenku nevysál! Půlka nyxu tu má vlastní dospělý děti, ale furt budeme požadovat, ať nás učitelka rozsadí, jak v mateřský školce, když se fakani servou nad posledním pribiňáčkem ke svačině.