// OT
Nabízím na prodej svůj TRAVIAN účet na serveru S1. Vím že je to je proti pravidlům, ale je mi líto ho jen tak smazat a nikdo z kamarádů o něj nemá zájem.
Odlétám za nějakou dobu na 20 dní pryč a rád bych se ho do té doby zbavil. V momentální chvíli nemám žádné nepřátele, jeden osobní NAP.
Na účtu je:
10 vesnic, celková populace 7127, celkem jsem 106. a v DEF jsem 5.
Nejmenší vesnice má 283, největší 943 a průměr je těch 700.
Ve všech vesnicích dokončuji rezidence na level 20 a akademie level 20 pro výzkum Náčelníků. Mám teď 2 volné sloty (myšleno v počtu KB), v okolí je několik celkem slibných vesnic na zabrání.
Jednám o přestupu do wingu Radegastu (to jen z toho důvodu že hlavní frakce je již plná).
Jako hlavní vesnici mám multicrop, ostatní mají tržiště na max a obchodní kancelář level 14 (= 1800 surovin na jednoho obchodníka)
Jednotky:
4629 Phalanxy (vesměs level 20 DEF)
1718 Slídiči (vesměs level 20 DEF, level 15 OFF)
1436 Druidi jezdci (level 20 DEF)
1791 Haeduani (level 19 DEF, level 16 OFF)
50 Dřevěná beranidla
60 Válečný katapulty
1450 Theutates Blesk (level 14 OFF, multicrop)
1 TT Hrdina level 16, 12.4 OFF bonus, 40 regen, 1425 útok
Celkově oázy mám:
2x železo
1x obilí + hlína
1x dřevo
1x hlína
1x dvojité obilí
a u multicropu mám dvojité obilí + "obyč" obilí
Ve všech vesnicích mám level 20 palisádu kromě té nejmenší, jinak skoro všude 2x leevl 20 sklad a level 10 turnajové hřiště.
----------------
Celkově se jedná o DEF účet, mám dobré vztahy se sousedy a žádné nepřátele. V nejbližší době ovšem dojde plus účet (míněno bonusy na produkci).
Cena dohodou v poště, můžu poslat screenshoty, ale nerad bych někomu dával zástupce nebo nedejbože přímý přístup.
//OT