• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Tak ono se to blbe vysvetluje zejo. Si to za chvili rovnou budete moct zahrat, tak uvidite. Jen dokument s pravidly ma tricet stranek, a to tam nejsou popsany vsechny akce, ktery lze provadet.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      KOC256: tak jednou za tri tydny se s trochou stesti dokopu k tomu, abych naprogramoval alespon neco - proto se s tou svoji stohodinovkou patlam zari :D

TENCOKACISTROMY, TRANCEWARP: tak to uz si dokazu zive predstavit - neco jako moje "Doom jako MMO tahova strategie s prvky RPG"... akorat ja tam teda nechci flash :)
      TOMG
      TOMG --- ---
      TRANCEWARP: Takže třeba panduláci, kteří nosí traverzy na stavbu težké továrny na tanky? :D
      No uvidíme.
      KOC256
      KOC256 --- ---
      FLASH je dle me cesta zpet. Kondicne hraji SF a ten flash me jedine dokaze nasrat...
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Zkombinuj dnesni webovy RTS (travina, ikariam, atd...) se settlerama a Command&Conquer. A navic par vychytavek z nasi zahradky, ktery nejsou zrovna moc obvykly.
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: Flashova realtime RTS, neco jako kdyz se potkaj Settlers a Command&Conquer
      KOC256
      KOC256 --- ---
      CYBERWOLF:
      abys jim ukradl namet a naprogramoval to za tri tydny? :) PChe
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TRANCEWARP: tak to uz byste alespon mohli prozradit, o cem to bdue, ne? ;)
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      predpokladame, ze prvni cervence budeme spoustet nasi gamesu v open beta verzi...

stay tuned ;)
      problem byl v autentifikaci aplikace, uz to funguje. Diky moc ;)
      CYBERWOLF: mozna v tom je problem - kdyz si z developera poslu request na testera, tak mu zadost prijde (hurray). Kdyz tester klikne na prijmout, hodi ho to na index developerovy aplikace. Ale ten request u nej porad smrdi a porad muzu kliknout na prijmout. Coz mi prijde nejaky podezrely.

p.s. z toho testera jsem udelal developera (musel jsem zadat kreditku) a porad no session. Zkusim pockat par minut, ale bojim se, ze to nepomuze, vzhledem k tomu, ze mam piskoviste vypnuty :(

jsem facebookovskej noob, chjo.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      AVATAR: pokud se nepletu, tak to nejake skopiciny dela i pokud zmenis pozadavky (email, psani na zed...) na neco, co tam nebylo v momente, kdy uzivatel povoloval aplikaci. Jestli je to ono, melo by pomoct odebrat a znovu pridat aplikaci.
      AVATAR: az na to, ze to mam disable :(
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      AVATAR: u facebooku nikdy nevis. Zlate pravidlo je, ze pokud si myslis, ze ma neco nejak fungovat (treba ze tester muze do sandboxu), je to ve skutecnosti uplne jinak :)
      CZUPA: ha! Diky...
      ja jsem ten druhej acc pridal jako testera aplikace (developer neco rval), coz asi nestaci.
      CZUPA
      CZUPA --- ---
      AVATAR: je to normalni - v defaultu je aplikace v tzv. sandbox modu, takze ji muzou pouzivat jen ty accounty, ktere jsou u ni pridane jako vyvojari

je to tu
      Mate nekdo zkusenosti s vyvojem aplikaci pro fb?

mam totiz skaredej problem. Udelam si php aplikaci, kde pouze volam facebook api. Prihlasim se do fb, jdu do develop casti, nastavim si, aby se aplikace zobrazovala ve fb iframeu a aby se zobrazovala napr na adrese http://apps.facebook.com/hra.

Zadam ten odkaz a zjistim, ze vsechno funguje jak ma (dostanu fb session s informacema o prihlasenym userovi).

otevru jinej prohlizec, prihlasim se do jinyho fb acc, spustim tu samou aplikaci (ten samej link) a mam smulu - session je prazdna.

proste se mi ta session zobrazi jen v pripade, ze jsem prihlasenej v fb accountu, ve kterem hru vyvyjim. Je to normalni? Musim nekde neco odkliknout, aby to fungovalo i ostatnim lidem? Nejak nemuzu nikde najit co kde proc a nac :(

Diky za info, uz jsem z toho na prasky.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      CYBERWOLF: Zkratka lidi chteji usetrit vzdy a idealni cena je zdarma, proto kdyz maji moznost, ziskavaji body vetsinou radeji jinak, nez primym nakupem.

Tato "typicky ceska" vlastnost je spolecna lidem po celem svete :)
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      YAWGMOTH: no jasne, ale lidi do tech affil veci jdou proto, ze chcteji ty kredity na nakup virtualniho zbozi. Je to pro ne jen levnejsi zpusob, jak je ziskat. Oblibene jsou v tomto smeru ruzne ankety/pruzkumy, kde dostane clovek ty bodiky jen za to, ze to vyplni.

Co je proste zajimave je fakt, ze lidi ty body (ziskane jakkoliv) radeji utrati za fialovou kravu co si muzou postavit na louku, nez za, (rekneme) podrobne statistiky nebo SMS notifikace ze se zrovna neco deje.
      YAWGMOTH
      YAWGMOTH --- ---
      Ad výdělek: ještě bych doplnil, že Zynga údajně získá většinu peněz od uživatelů nepřímo, formou affiliate programů - koupíte si naprosto nesouvisející (často nevirtuální) zboží a získáte kredity na Cityville "zdarma", apod.

Tedy k ziskům jim nestačí samotný model virtuálního zboží a kreditů, je třeba i další práce obchodníků.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam