• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KOC256: Hele ja jsem ten posledni, kdo by protezoval flash.
    Ale v cem jinym to psat, kdyz ostatni platformy nesplnujou pozadavky (bud vycten nebo vykonosti)? Html+js to nezvlada, silverlight je vazanej na windows a penetrace je nizka. Java applety jsou jeste vetsi zlo nez flash.

Cilem bylo udelat tu hru dostatecne zabavnou na to, aby i flash-hateri byly ochotny si ten flash povolit :). A obycejnym lidem to je sumak.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    nicmene chapu rozhorceni nad flashem, jelikoz vetsinou zere 100% vykonu procesoru i kdyz hra nic nedela, tohle je jedna z veci, kterou se snazime omezit...

TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    diky Flashi to neni klikaci debilita typu ikariam, ale neco co se hejbe a funguje jako normalni hra...

uvidite sami

to co sme udelali neni vubec mozny v html dat dohromady, byla by to silenost desiva...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: Tak ono se to blbe vysvetluje zejo. Si to za chvili rovnou budete moct zahrat, tak uvidite. Jen dokument s pravidly ma tricet stranek, a to tam nejsou popsany vsechny akce, ktery lze provadet.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOC256: tak jednou za tri tydny se s trochou stesti dokopu k tomu, abych naprogramoval alespon neco - proto se s tou svoji stohodinovkou patlam zari :D

TENCOKACISTROMY, TRANCEWARP: tak to uz si dokazu zive predstavit - neco jako moje "Doom jako MMO tahova strategie s prvky RPG"... akorat ja tam teda nechci flash :)
    TOMG
    TOMG --- ---
    TRANCEWARP: Takže třeba panduláci, kteří nosí traverzy na stavbu težké továrny na tanky? :D
    No uvidíme.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLASH je dle me cesta zpet. Kondicne hraji SF a ten flash me jedine dokaze nasrat...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: Zkombinuj dnesni webovy RTS (travina, ikariam, atd...) se settlerama a Command&Conquer. A navic par vychytavek z nasi zahradky, ktery nejsou zrovna moc obvykly.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    CYBERWOLF: Flashova realtime RTS, neco jako kdyz se potkaj Settlers a Command&Conquer
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CYBERWOLF:
    abys jim ukradl namet a naprogramoval to za tri tydny? :) PChe
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TRANCEWARP: tak to uz byste alespon mohli prozradit, o cem to bdue, ne? ;)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    predpokladame, ze prvni cervence budeme spoustet nasi gamesu v open beta verzi...

stay tuned ;)
    problem byl v autentifikaci aplikace, uz to funguje. Diky moc ;)
    CYBERWOLF: mozna v tom je problem - kdyz si z developera poslu request na testera, tak mu zadost prijde (hurray). Kdyz tester klikne na prijmout, hodi ho to na index developerovy aplikace. Ale ten request u nej porad smrdi a porad muzu kliknout na prijmout. Coz mi prijde nejaky podezrely.

p.s. z toho testera jsem udelal developera (musel jsem zadat kreditku) a porad no session. Zkusim pockat par minut, ale bojim se, ze to nepomuze, vzhledem k tomu, ze mam piskoviste vypnuty :(

jsem facebookovskej noob, chjo.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AVATAR: pokud se nepletu, tak to nejake skopiciny dela i pokud zmenis pozadavky (email, psani na zed...) na neco, co tam nebylo v momente, kdy uzivatel povoloval aplikaci. Jestli je to ono, melo by pomoct odebrat a znovu pridat aplikaci.
    AVATAR: az na to, ze to mam disable :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AVATAR: u facebooku nikdy nevis. Zlate pravidlo je, ze pokud si myslis, ze ma neco nejak fungovat (treba ze tester muze do sandboxu), je to ve skutecnosti uplne jinak :)
    CZUPA: ha! Diky...
    ja jsem ten druhej acc pridal jako testera aplikace (developer neco rval), coz asi nestaci.
    CZUPA
    CZUPA --- ---
    AVATAR: je to normalni - v defaultu je aplikace v tzv. sandbox modu, takze ji muzou pouzivat jen ty accounty, ktere jsou u ni pridane jako vyvojari

je to tu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam