• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Ted do toho zapocitej, ze muzes mit vic vstupnich surovin. Ze cas produkce je zavislej na stavu budovy a poctu pracovniku (+ nejaky bonusy) a ze se ti situace na skladu muze ruzne menit (utracis za jiny veci, prijimas suroviny odjinud) a je z toho takovej peknej eintopf :).

Ale uz to jede. Jakmile lze pricist alespon jedna jednotka surovin, tak se to pricte.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TRANCEWARP: denni produkce / 86400 a mas produkci za vterinu. Potom to ale chce zapisovat si aktualne pripsane mnozstvi a kazdou vterinu kontrolovat, jestli se ma neco pripisovat (kvuli zaokrouhlovani) coz neni zrovna optimalni na vykon, ale jinak to funguje. S flashem by to mohla byt sranda, protoze by si to klient mohl pocitat nezavisle na serveru a kontrolovat skutecny stav jen v pripade, ze se ma neco stavet.
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      BOTRYTIS: Jestli ses vcera zaregistroval, tak jsi ji dostal.
      TRANCEWARP: taky to ted resim :D
      BOTRYTIS
      BOTRYTIS --- ---
      Mohl bych taky dostat pozvánku na infinitum? :-)
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: cil je aby pribejvaly po jednotkach a porad to tikalo... ale je to dost netrivialni matika
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: neee, pribyvaji ted jednou za hodku... ted delame verzi co to bude pocitat v nejkratsich moznych prorustcich
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Jinak chapu spravne, ze suroviny pribyvaji jednou denne? Pokud ano, neprijde mi to uplne stastne - hra na jednu stranu vyzaduje pomerne intenzivni hrani (doplnovanai do 3-mistne fronty) a budovy se stavi (co jsem se zatim dostal) v radech minut a pak vyzaduje denni pauzy na doplneni surovin... prijde mi to trochu schizofrenni.
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: njn, to uz ale bug neni ;D
      ve final verzi bude jeste spousta bonusu, odmen za kazdou blbost,, to tam ted chybi... takze ti pak dojdou pozdejc
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      a ted mi jeste navrch dosly suroviny :)

TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: jo no to je ok...
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: ten mam taky... a hraju to na tom normalne... stahnu to behem minuty...

mas to naky rozbity ;)

prosim ty cisla dole mas teda jaky?
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TRANCEWARP: latenci +/- 200-950 no a pocet aktivnich requestu je povetsinou 0
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TRANCEWARP: Momentalne mam mobilni O2 internet (ale jelikoz se mi vsechny ostatni flashove hry stahuji normalne za par vterin, myslim ze to problem nebude).
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: spousta uz je toho i napsanyho... co mas za linku bwt?
      dole mas dve cisla... pocet aktivni requestu a latenci na server, co tam mas za udaje?
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TENCOKACISTROMY: Firefox 5, Flash 10.3.181.26

a neboj, forum postupne spamuju, ale skoro se mi to ani nechce vsechno psat
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      jestli muzu poprosit o innfo ohledne tvy linky atd do posty?
      pro pomaly nety bude k dispozici AIR verze, tzn. stahovatelna verze, co si stahne jen novy data... ted prirozenne venku neni...
      TENCOKACISTROMY
      TENCOKACISTROMY --- ---
      CYBERWOLF: Ne, to neni normalni. Ani kdyz jsem to loadoval vcera pres EDGE, tak to takhle dlouho netrvalo. A bylo to na cizim netbooku, ne na mym vyvojovym pocitaci. Mohl bych poprosit o info browseru a flash-playeru? Diky.

Prosim o zapisovani takovejchle veci na forum hry. Nemame kapacity na to, abychom agergovaly vsechny kanaly (icq, mail, skype, facebook, g+, telefon, atd...).

Jo, v patek se toho rozbilo najednou nekolik. A to jeste tak, ze ruznejm lidem ruzne. Takze nekdo fungoval normalne, nekdo napul a nekdo vubec. Uzasna vec, tohle resit (a hrat ani nemluve). Ale i kdyz jsme zkouseli vygenerovanejch 4000 hracu s hejbajicima armadama a stavejici budovy, tak to takovyhle veci nedelalo. Holt, zivy lidi jsou zivy lidi. Jinak, nez je to nechat hrat je nenasimulujem :(.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Diky za pozvanku - za odmenu sepisu prvni dojmy :)

* po cca 7 minutach nahravani mam nahrano 66% ... a to dneska zrovna nemam pomaly internet.
      * po 12 minutach jsem nejak zahadne zpet na Prehledu svetu. Kdyz dam znovu hrat, zacina nahravat znovu...
      * dalších cca 12 minutach jsem se uz podival, co se na konci deje a po skonceni nacitani se objevi okinko "Prihlasuji te na Beta" toci se kolecka a pak to cele zmizi.
      * poustim Chrome, ze to zkusim jeste jednou. Tentokrat se nahravani zaseklo na 58%. Zkousim refresh.
      * Tentokrat se to nacetlo, ale pak znovu zhaslo.
      * Chrome si tentokrat ale nacteny flash podrzel a uz se potom nacetla i mapa - jestli ale je tohle martirium normalni, tak to tedy potes :)

na a docela mi prijde, ze dost veci nefunguje, takze to budu sypat na forum (ale rikam si, jestli neni na betu jeste brzy;) )
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      MICTECH: holt postupne, ale nevim, proc mi to pises sem... psal sem ti, ze do fora... nemuzeme sledovat 10 kanalu najednou ;)
      MICTECH
      MICTECH --- ---
      TRANCEWARP: Dalsi vec do buglistu :)

Na webu jsem nenasel zadnou moznost, jak si restartnout heslo.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam