• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Zni to jako pekne predsevzeti, ale z vlastni zkusenosti je mi jasne, ze to stejne nereleasnes dle planu (sorry :)

Jinak porad lepsi nez ja, domenu mam zaregistrovanou od roku 2001 a hru uz jsem uspesne 4x predelala (vzdycky max 10% funkcnost) a chystam se na 5. predelani.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Někteří z vás, kteří tento klub sledují delší dobu, si možná vzpomenou na mojí rozpracovanou hru "něco jako doom, ale tahová strategie s prvky rpg", kterou stále považuji za rozpracovanou a u které jsem kdysi dávno plánoval spuštění první hratelné verze na krásné datum 9.9.09. Na ještě krásnější datum 11.11.11 jsem si plánoval spuštění do angličtiny přeložené "worldwide" verze této hry. No, moc to tedy nevyšlo...

Od doby, co jsem začal pracovat na v současnosti stále ještě rozdělané "stohodinové" hře (pro kterou pořád nemám použitelný název) jsem na té původní velké hře nenaprogramoval ani řádek. Je sice pravda, že na papíře hra doznala jistých vylepšení a změn, ale k čemu to je na papíře? Jen o stupínek lepší, než vůbec.

Jak jsem tak prohledal tenhle klub, tak první zmínka o "stohodinové hře" se datuje 24.6.2010. Takže o vánocích to bude přesně rok a půl, co se patlám s tímhle "malým rychlým osvěžením" a výsledek je pořád tak nějak šuplíkový. Musím přiznat, že mi to radost nedělá a osvěžení se také nějak nedostavuje.

Nebudu vás zatěžovat nástinem vnitřního boje, který ve mě příchod dnešního nejlepšího data století vyvolal a přejdu rovnou k závěru: Takhle to nikam nevede a je potřeba s tím něco udělat. Tady vidím jen dvě možnosti a to buď "zkrátit" nebo "zabalit". Volím tedy první variantu a dávám si lhůtu na dokončení "stohodinovky" do vánoc - pak to prostě pustím do světa v takovém stavu, v jakém to bude. Už teď to nemá k použitelnosti daleko, tak to snad žádná tragedie nebude.

PS: kdyby někoho napadl vhodný název pro soubor hybridních gamebooků/textových RPG/dungeonů z větší části vytvářených hráči a který by dokonce šel dát jako (doposud nezaregistrovaná) doména, budu rád když se o svůj nápad podělíte :)

PPS: škoda, že jsem to nestihl dopsat v 11:11 :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: Jo, byla to docela smrst :)). Ale teda potesilo to po 24h smene :)
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: ono je to vsude stejny. kdyz lidi chtej, tak budou zacinat klidne v pndeli v 3.57 rano :]
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak pravy poledne v nedeli pro ty lidi nebyl vubec zadnej problem :).
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: souhlas:D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TENCOKACISTROMY:
    vidim ze termin vymysleli programatori :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KOC256: dle moji definice ve 12 hodin v nedeli lidi spi! :)
    tak jako tak, pokud nekdo vylozene touzi tam byt uplne od zacatku, tak si to zaridi :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TENCOKACISTROMY:
    ve 12 normalni lidi usedaji k nedelnimu rodinemu obedu ne? :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    KOC256: A to 10./11. hodina versus 12. hodina je problem?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TENCOKACISTROMY:
    a co nevymyslet kolo a podivat se kdy treba startuje WebGame :). Kdyz uz tak klidne nedele ale treba v rozumnych 10 ci 11 hod. to uz normalni lidi nespi a do obeda jeste daleko :)

ale jinak mi je to fuk :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    WEWERKA: Lidi si stezovali ze jsou v praci/skole a nemaj moznost se lognout. Je to kvuli nim.
    Nam je samozrejme fuk, kterej cas si vyberou.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Taky me zaujal ten startovaci cas. Z moji zkusenosti vikend = nulova aktivita.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRANCEWARP:
    Start probíhá v tuto hodinu proto, aby maximum lidí mělo čas začít hned od začátku.

Dobrou chuť, pokud právě obědváte... :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    nejake zasadni zmeny?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    v nedeli spoustime ostry provoz sveta Cesko 1 ;) takze see u na infinitum.cz
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOC256: o tom zda a kdy... tocej to hodne dopredu... spis to bylo kdy, ceskejch projektu moc nemaj...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRANCEWARP:
    vyjednavani o cem? :D
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    CYBERWOLF: nabidli sme jim to ;) par tejdnu vyjednavani a prijeli...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam