• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TENCOKACISTROMY: aha, mozna zacinam tusit, v cem je hacek. Hotove pribehy je mozne zahrat pod zalozkou "Pribehy" (a zatim je tam jeden), ale z tohohle popisu hadam, ze hledas pod "Moje pribehy". Hadam spravne? Kdyz na to koukam, k tomu to trochu svadi, protoze jak se rozbali menu, tak je ta hlavni polozka vlastne celkem nenapdna.

Jinak vytvareni by melo normalne fungovat, neb jsem tak vytvoril ten ukazkovy pribeh. Uzly je potreba nejen vytvorit, ale i navzajem propojit (coz vsechno demonstruje ten ukazkovy pribeh)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: Priznavam se, ze se mi nepodarilo dostat se do procesu "zahrat si".
    Mozna jsem moc malo napaditej, ale po nejaky dobe zapaseni s postavama a pribehama, jsem se dostal akorat do stavu kdy jsem mel k dispozici pribeh "ryhle sipy", jenz jsem vytvoril ja (pres upravu requestu ve fidleru, pac tam byl bug)

Jenze pak to po me chtelo vytvaret nejaky uzly, kde jsem nejakej vytvoril, ale pri hrani mi hra tvrdila ze tam neni (i kdyz byl v seznamu).

Jestli je to nyni ve stavu, ze by to melo ject, tak se muzu pokusit znovu :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jelikoz uz se mi nejak prestal plnit bugtracker, rozhl jsem se, ze vam polozim zaludnou otazku:

Zahrali jste ukazkovy pribeh "DEMO základy" (ktery neni ani moc pribeh, ale spis vyukovy program)? Co si o nem myslite?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AVATAR: prihlasovani zarucene funguje... neprihlasujes se treba prezdivkou, misto emailu, nebo tak neco? Cookies predpokladam mas

ESY: Jsem rikal, ze tato verze jeste neni urcena siroke verejnosti :)
    ESY
    ESY --- ---
    CYBERWOLF: tak jsem se k tomu konecne dostal :D nejprisnejsi je to punkovy zpracovani :]]
    CYBERWOLF: nejde se mi prihlasit :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    proběhl 1. update
    Klubko Příběhů
    http://klubkopribehu.cz/novinky/?id=2
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Bohuzel ani do toho bugtrackeru se nepodivam, protoze jsem zjistil, ze muj FUP okrouhany internet je do zahranici okrouhany tak, ze je realne nepouzitelny a server je na slovensku. A google analytics mi blokuje javascripty na nyxu. Z toho mam tedy WTF dojem ja, ale to jen na okraj. Podivam se na to tedy zitra v (po) praci.

TENCOKACISTROMY: Tak ja tu hlasku dam do ramecku a zablikam s ni

WEWERKA: Zrovna postavu jsem zkousel udelat a zadneho problemu jsem si nevsiml, ale delal jsem to v patek vecer, tak je mozne ze se mylim. Ukazkovy pribeh ma predpripravenou postavu a neni treba si vytvaret vlastni, tak mas-li zajem, muzes zatim zkusit tak :)

Ano, daleko vic user friendly prostredi je v planu, ale zatim jsem se na to nedostal (proto tomu taky rikam alfa verze :) ). S nabizenim padu urcite pocitam.

Pokud jde o vyber pohlavi, zadna predvolba neni, protoze by nedavala uplne smysl. Je pravda, ze aby to bylo echt spravne, tak by to mel byt selectbox, ale zamer je takovy, ze tam budou tri piktogramy s funkci radiobuttonu.

Menu v napovede jeste prehodnotim.

ESY: Tak jo, v pondeli to pujde ;)

Dekuji za vas cas a pripominky
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: Jsem na tom podobne jako WEWERKA, holt se na to kouknem az po vikendu :).

Pouzil jsem ten zabudovanej bug tracker a odeslal jsem to asi 5x nez jsem si vsiml toho malyho nenapadnyho textiku nahore.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Teda.. tak prvni dojem je WTF... nemuzu si ulozit postavu
    Notice: Undefined property: CharacterTemplate::$className in /data/k/l/klubkopribehu.cz/web/lib/Character.class.php on line 302

Neuvazovals treba o trosku vice friendly prostredi? Napr. staci jmeno napsat v 1. pade a pak nabidnout varianty. Clovek si jen odklikne jaka varianta sedi. Pripadne treba nabidnou prednastavene jmeno.
    K vybirani treba vyuzit ajax a nejen tam.

BTW radiobutton ma byt defaultne predvyplneny, dle W3C.

Co mi dost vadi, tak je to mizejici menu v napovede. Vidim v menu aktualniho predka a zbytek zmizi. Chapu, ze je to kvuli setreni mistem, ale na 1900x1200 to vypada silene a zbytecne.

Dalsi kritika az se mi povede ulozit postavu :)
    ESY
    ESY --- ---
    CYBERWOLF: neslo by mit prezdivku 3 znaky?:D pliiiz :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Lidová moudrost praví, že spouštět něco v pátek večer je to nejhorší, co může člověk udělat. Obzvlášť, když o víkendu bude mít přístup k internetu jenom možná a když, tak nebude stát za nic. V takto nepříznivých podmínkách se tedy vykutálelo na internet Klubko příběhů - hybrid mezi textovou hrou a časopisem "Udělej si sám".

Musím říct, na webu to vypadá ještě nedodělaněji, než na localhostu a pár nefunkčních věcí jsem musel ještě schovat, přesto tu ale taková malá ukázka je. Nelekněte se - css jsou tam jen takové, aby to vůbec drželo tvar a obrázků dohromady asi pět.

Tato alfaverze je veřejně dostupná a zaregistrovat se může kdokoliv, přesto o tom prosím zatím nikde moc nemluvte - není to ve stavu přístupném běžné veřejnosti :)

Slibuji, že na email zadaný v registraci vám žádný spam chodit nebude (je tam jako přihlašovací jméno a do budoucna bude sloužit k obnovování hesla). K hlášení chyb, nápadů a návrhů využijte prosím zabudovaný echtovní bug/idea tracker, který je dostupný pod červeným tlačítkem vpravo nahoře. Na debatování jsem vám k dispozici v tomto klubu (ale holt asi až po víkendu).

Přejeme vám dobrou chuť :)
    Klubko Příběhů
    http://klubkopribehu.cz
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WEWERKA: je to takovy divny, to uznavam. Bohuzel, na nic lepsiho jsem neprisel. Ve spojeni s logem mi to ale prijde dobre zapamatovatelne :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Za me asi lepsi s pomlckou :) I kdyz mi to stejne prijde podivny..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jinak tedy uz mam domeny http://klubkopribehu.cz/ a http://klubko-pribehu.cz/ zaregistrovane a hosting frci, takze se vecer bude nahravat :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WEWERKA: ja vim - ale proste se nemuzu rozhodnout, co bude lepsi :) Dohromady se to lip pise, s pomlckou se to lip cte...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Co proboha resis? Tak to bude alias a kdyz se ti to nebude libit, tak se to proste prehodi :))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Pridal jsem do zahlavi anketu - potrebuju pomoct s vyberem tvaru domenoveho jmena. Chci znat vas nazor :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AVATAR: uz to leze, uz to leze :)
    CYBERWOLF: zatim nic :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam