• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    Hráli jste někdy nějakou webovku a napadlo Vás někdy udělat si nějako vlastní?
    Máte nějaký nápad na bezva hru a neumíte ho realizovat?
    Nebo umíte skvěle programovat webové aplikace, ale nemáte nápad na dobrou hru?
    Nebo namáte ani jedno a umíte cokoliv jiného, co by mohlo při tvorbě hry pomoct (malovat, dělat hezky vylížející html stránky, jakoukoli grafiku, nebo jste matematický génius, prostě COKOLI)
    Pokud Vám vyšla alespoň jedna kladná odpověď, jste tu správně!

domenu radeji stylem

17 hlasy od 17 respondentů

rozbalit záhlaví
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: trochu jo, prvni demo, co jsme meli pred 4 lety na infnitum... a panove udelali nekolik rozhodnuti, co je budou hodne mrzet... mesta s obsahem na mape... peklo...
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Nepřipomíná vám tahle hra něco? :)

https://www.towns.cz/
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Dobře si to dáváte :)
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      FYI

Tvůrci z Allodium o novinkách v úspěšné české online strategii Infinitum - GAMES.cz
      http://games.tiscali.cz/...i-z-allodium-o-novinkach-v-uspesne-ceske-online-strategii-infinitum-65498
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      tak uz brzy ;)
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Když na webové hry, tak s gamepadem | Zdroják
      http://www.zdrojak.cz/clanky/na-webove-hry-s-gamepadem/
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      hmm... tohle už vypadá lépe
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: na kongregate.com maj nejaky podobny reseni... na bigpointu taky, ale tam te jen tak nepustej
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Až na to, že libovolný cloud mi nedá žádné řešení pro přijímání plateb, přelévání bonusů z jedné hry do druhé, práci s virtuálním zbožím... zkrátka neušetří ten kýbl práce okolo :)
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: no tak to muzes pouzivat vcelku libovolnej cloud ne?
      GABRIEL
      GABRIEL --- ---
      SIRLOON: super, ten mě nenapadl. Něco tam je, tak snad z troho dostanu co potřebuji.
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      GABRIEL: webarchive to nema?
      GABRIEL
      GABRIEL --- ---
      CYBERWOLF: díky, před chvílí jsem to také našel ve starých záložkách. Přesně jak píšeš, bohužel je ten web mimo hru. Bylo tam pár věci, které jsem si chtěl přečíst.
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      GABRIEL: http://on-game.cz/ ale zdá se, že původní katalog zmizel a je tam prázdnej wordpress. Koukám, že doména má registraci na konci října, tak to možná expirovalo a nějaký filuta skočil po příležitosti. Což je pech, protože jiný katalog na webovky neznám. Na druhou stranu, co se týká té tvorby, celkem nic zajímavého se tam nenacházelo.

TRANCEWARP: Neříkal jsem, že by to muselo být zadarmo. Jde spíš o to mít možnost hru jednoduše plácnout na web a nemuset moc řešit ty věci okolo.

Pokud jde o distribuci zdrojů, tak si myslím, že to je technicky řešitelné - třeba Googlí App Engine funguje. Jen holt neřeší ty věci kolem a člověk naopak musí řešit spoustu blbostí okolo App Engine.
      GABRIEL
      GABRIEL --- ---
      zdarec, někde na internetu byl kdysi web, který se "zabýval" webovými hrami a jejich tvorbou - bylo to hodně jednoduché, nic, co by extra přilákalo, ale teď to nemůžu nikde najít? Dokážete prosím poradit? myslím, že se to jmenovalo něco jako "on game .cz".
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      CYBERWOLF: no kdyz bezis v cloudu, tak platis provoz... nejaky piskoviste zadarmo je dost nerealna vec, jelikoz kdyz nekdo napise svuj kod spatne, neoptimalne a zacne zrat systemovy zdroje, zacne je brat ostatnim... takze jak rozhodnes, co muze bezet a co ne? maximalne muzes udelat nejakej free cloud, kde je vsechno hrozne omezeny... a je to sice zadarmo, ale nahovno... takovej pisecek, co se sesype, kdyz tam prijde 10 uzivatelu najednou....

a lidi pisou spatnej kod, vetsinou... takze i kdyz vedej, jak to zoptimalizovat, tak stejne to nejakou dobu jede fakt na prd...
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      TRANCEWARP: Nějak ti nerozumím...
      TRANCEWARP
      TRANCEWARP --- ---
      to mi pride dost nerealny, jelikoz kdyz to napises blbe, tak to zabije vykonove celej ten cloud... takze bud te to prijde hrozne draho, nebo to cely tim znicis...
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Kdyby to byla použitelná platforma, tak pak částečně ano. Facebook však mou touhu nenaplní ani z části :)
      CYBERWOLF: naprosto rozumim. Ja ten jejich cloud zkousel jen chvili, ale moc rychle to nebylo. Ale splnuje to (alespon castecne) tvy parametry ;)
      CYBERWOLF
      CYBERWOLF --- ---
      Hmm, když jsem na facebooku dělal něco naposled, musel si to každý hostovat u sebe. A už mají nějaké použitelné a nemutující API, potažmo klienta?

Ikdyž tedy musím říct, že po předchozích zkušenostech bych si asi radši uhryzal nohu, než dělal hru na facebook...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam