V první řaděc se chci omluvit za to, že jsem doposud neuvedl na pravou míru o co mi s tímhle klubem šlo - měl jsem moc práce s maturitou, kterou mám teď už naštěstí úspěšně za sebou.
Takže, šlo mi o to, aby lidé, kteří jsou alespoň v nějakém směru kreativní a chtějí svoji kreativitu směřovat na on-line hry a především na on-line hry na bázi webu, měli možnost seznámit se s dalšími lidmi s podobnou oblastí zájmů a aby se společně mohli do nějaké hry pustit.
To zní hrozně krásně, ale abych byl upřímný, šlo mi také o navázání kontaktů s těmito lidmi, jelikož už několik let vymýšlím a pokouším se zpracovat nějakou tu webovčičku - zatím bez větších pokroků. Zkrátka mi došlo, že sám na to nemám a potřebuju sehnat někoho, kdo by do toho šel se mnou a míst toho, abych se vyptával na serverech zabívajících se tvorbou webu (o čemž jsem sice taky uvažoval) jsem se rozhodl udělat klub tady na Nyxu, mimojiné proto, že z toho můžou mít užitek i jiní, podobně postižení jako já:-)
Představoval bych si, že tu prostě lidi řeknou "hele, mám vymyšlenou jednu webovku, bylo by to to a to v tom a tom prostředí a potřeboval bych někoho kdo by mi píchnul s grafikou a zabezpečením" nebo "jsem master na PHP a mám rád webovky, takže pokud by měl někdo zájem...". Ovšem samozřejmě se nebraňte a nestraňte žádné diskusi na jakékoli téma týkající se webovek.
A také bych Vám rád poděkoval za nečekaný počáteční zájem!
PS: Pokud má někdo nápady ö co rozšířit anketu, sem s nimi!