DARJEEL: nečetla jsem ji, už na ni mám rezervé v knihovně :). kdyby ale z toho plynula tendence k doměnce, že tím pádem o tom vlastně nic nevím, tak to rozhodně neznamená, že to je fakt.. případná doměnka, že např. nevím, že Jung trpěl psychozami, které jsou určitým ukazatelem pro možnost schizofrenie, by byla zcestná.
dále.. není třeba z počátku číst většinu informací a hned si nechat "vše" objasnit, aby rozum dokázal napovědět, co se v člověku při tvorbě děje, jaké obraz vykazuje tendence pro jaké odchylky atp.
K tomu malému bezvýznamnému mínus, které má někdy tendence nasrat, hlavně, když je imho mimo, poznamenávám - je zbytečné.
STRYX: jj, o sochaření vím, ale o stavitelství jsem netušila :) jeho sochaření mi prozradila socha, co rozmlátil, časem pohledám něco víc, nyní potřebuju hlavně malbu, kresbu.. ale kdybys věděla něco víc o jeho sochách, tak budu ráda
SCHWEPZ: to si projektoval i postavil? jinak za mne se tam slovíčko "jen" nehodí, pač barák nepostaví "jen" tak někdo a barák není "jen" tak něco :)
..............................................
Zkusil by někdo prosím Jungův obrázek níže postnutý, čistě dle svého rozumu a vnímání, popsat?
Jak na něj působí, co tam vidí atp...?
(
[ MEA @ Jung - život, dílo, souvislosti, přesahy, ... ] )