takze jsem nafotila skicy, je to trochu prasacky nafocene, ale nejak se mi s tim nechtelo delat, aby to bylo profi :) kresby jsou dost jemne a svetle, takze jsem to musela poupravit, aby bylo neco videt.
neni to nic svetoborneho, jen skicy, automaticka kresba, nemyslet a jen kreslit, co te napadne, zkouset si ruzne linky, tahy, silu tuzky apod.
Pro me je to ale objev ameriky !! jsem z toho cela nadsena, hrozne me to bavi, a uplne se vzdycky tesim domu na svuj skicak, ze budu opet kreslit :)
bylo treba abych ke kresleni pristoupila uplne jinak nez dosud. tak jsem vzala tuzku a ted jsem se snazila dat vsechny svoje city a emoce do te tuzky, citit ji, mluvit na ni, coz zpusobilo to, ze jsem tu tuzku sotva drzela, bylo to pro me hrozne citlive, niterne a zvlastni. a kdyz jsem pokladala hrot tuzky na papir, tak jsem sotva dychala :))
proste uplne euforicky zazitek ! :)
tuzka mi uz skoro dochazi, a mam k ni uz takovy citovy vztah, ze si ji snad zaramuju a povesim na zed :)
ale hrozne mi to pomohlo, a zaclo me to fakt bavit se snazit vyjadrit tou tuzkou.
moje vedouci atelieru ze mne byla hrozne nadsena, prej nebe a dudy od tech minulych kreseb. a pak mela takovou peknou poznamku, ze prej kdybych se naucila vyjadrovat kresbou tak, jak se vyjadruju pusou, takze by to byla bomba ! :)) proste ze jsem ukecana, he.
http://cajacaja.rajce.idnes.cz/skicak/