• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    CAJA: krasne jsi zachytila milaanka! ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: jo a seznameni se nebranim, rada poznavam nove lidi, hehe :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: verim tomu, ze se da do vektoru dat cit, spise me to nejde. nemam rada techniku, mys, tablet, obrazovku.
    mam rada material, vuni barev, stetce, tuzku v ruce :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: oho, to rada slysim :)) jsem netusila ze bude mit vrabec takovy uspech ! :)

k te figure mno..tak ja to asi zkusim no. uz mi to rikali i holky ve skole, takze vlastne uz jste mi to rekli vsichni, tedy vas poslechnu :)

HELOUN: oh yes ! :))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hele no ja si nemyslim, ze by se do vektoru nedalo vlozit neco z toho citu, co ty vkladas do malovani tuzkou. myslim te s nimi seznamim, abyste si o tom popovidali .)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    vektory jsou obecne proste o sexy tvarech. nebo respektive o harmonii tvaru a dobre stylizaci
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: jojo to je mi jasne, ze zaklad je v tuzce. chtela jsem tim rict, ze kdyz si nekdo da tu praci a bavi ho to s vektorama, tak to muze byt dost super, ale chce to fakt umet, aby z toho byl kvalitni obrazek imho :)

me to treba neba, takze veskere me pokusy vytvorit neco na compu jsou dost o nicem. jako sice chapu princip vektoru, sazet ty body a tak, ale nejde mi do toho dat nejakej cit. treba prijde cas, kdy mi to pujde, jako nic nezavrhuju :)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Starý mrtvý vrabec se mi líbí hodně - pro mé laické oko asi zatím nejzajímavější věc! :-)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: luxusní! takovou věc bych mohla vidět pořád-tj. klidně doma na zdi, a takovejch věcí moc není, co by se neokoukali;)

CAJA: výbornej!

a k tý figuře...souhlasím s Tworbem...ono v liniích s eto učí a vidí líp.
    taky to mám dycky ušmudlaný a divný, hlavně kresby přírodním uhlem, takže většinou zkončím u umělýho, ačkoli mě za to buzerujou;)

ty barvy tě zatím odvádí...moc se pak soustředíš na ně, a okrádáš se o čas na ty proporce a zkoumání výstavby prostoru pomocí linií a čb stínů...
    barva je většinou fakt až další level, nebo zvlášt...
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: pukpuci sice s vektorama umi, ale zaklad samozrejme maji v tuzce a papiru. kdybys videla polin skicak, tak bys cumela jako ja :)

havran super!
    CAJA
    CAJA --- ---
    pravda kdyz nekdo umi s vektorama jako napr pukpuk, tak preci jen cajk :)

jsem si vzpomnela, ze mam jednoho havrana na disku, takze posilam !

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no ja to prave neumim sudlit na pocitace. vektory jsou peklo a photoshop prevrstvovano :)

ta cb verze tomu zkutecne dala kontrast, ja jsem rada, ze to vytahlo tu linku mrtveho vrabce, co udava tvar kytary.

jinak dalsi ukoly tohoto predmetu uz budou muset byt na compu, takze si shanim indesign, a budu sudlit a mydlit, bohuzel. ale zase se to trochu naucim, treba se mi to bude nekda hodit.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: ha, tak to je supr olckul metoda... teda mozna asi ne olckul, ale v dnesni dobe, kdy to vsichni sudli na pc to je parada. jeden muj znamy plakatofil by z tebe mel radost.

ta cb varianta tomu spravne vytahla kontrast a pridala na abstraktnosti. super :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jo jinak ta cb verze je normalne kopirkou delane zejo :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: me se ta cb verze taky libi vic. coz je dobre, protoze to je to co musim odevzdat ve skole :)

jinak je to delane tak, ze jsem rozstrihala nejake svoje stare fotky zatisi a lebek, a zkolazovala. pro vyjadreni dreva kytary jsem oloupala svuj stary stul od tenkych platku nejakeho dreva. a struny dratek kovovy, muzikanti vystrizene z bileho papiru. a to vsechno prilepene na pruhledny pauzak. thats all ! :))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: jeee, teda vubec nevim, jak je to udelane, ale hlavne ta cb verze vypada moc dobre!
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: me to s uhlem nejde a nebavi. mam to pak cele cerne a umazane.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    bejt tebou vemu cernej uhel a delam to jen v lince. pomuze ti to videt tvar a pomery. stinovani a malba atd jsou az dalsi kroky....
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jedna figura. Boris Jirku uz ze mne zacina byt trochu nestastny, pac mi proste nejdou ty proporce a on to bere hrozne osobne, ze tu figuru proste dokaze naucit kazdeho :)

a vidi, ze ja jsem z toho taky nestastna, tak se me snazi uchlacholit, a vzdycky vysdvihuje barvy, malbu, jemnou kresbu, ze to mam fakt prej dobry, zajimavy, a o tehle figure rekl, ze to vubec neni hloupi, ze to je dobre, ale ty proporce a prostor ! :))

CAJA
    CAJA --- ---
    na predmet graficky design pro knizni vazbu. ukol kolaz na basnicku ci knihu+ cernobila kopie

od Kainara basen blues Stary mrtvy vrabec

Jenom trocha sazí a trocha peří,
    na světě mi to nikdo neuvěří,
    že tam ležel na nároží - starý a mrtvý vrabec.

O červnových třešních snad se mu zdálo,
    když jsem nad ním stál, právě poprchalo,
    a on tam ležel na nároží - starý a mrtvý vrabec.

*: Zatím dole v dancingu tři snědí páni v smokingu
    hrají pro cizí vkus,
    stesk jim voči zavírá, když kytarista zazpívá
    svý nejnovější blues.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam