• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Ja bych chtela havrani smecku:)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: já. se skříženýma hnátama a růžovou mašličkou prosím
    CAJA
    CAJA --- ---
    a lebky by jste nekdo nechtel ? :)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    já bych prosím chtěla velbloudy v poušti při západu slunce
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jasny
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: A vyrobite mi valecek na zakazku (kone nechci!:)?
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: uuuuaaaa chci malovat kone, prosim prosim :))
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: tak tak, v tomdle případě je přeci podstatný to, aby se v tom prostředí cítil dobře ten, co tam žije. Nějaké naše umělecké vize, touhy a ideje klidně uspíme, nebo nenápadně prokombinujem a vpašujem;) Hlavní je, že nikdo nechce namalovat do obejváku realistickou obří hlavu koně apod. Zatím :D
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: no happy, musis myslet na to, ze to je zed v obyvaku moji mami. kdybych ji tam dala nejaky psychedelic pattern , tak by z toho brzo zesilela :) navic sofa, knihovna a jiny nabytek fakt ma z ikey, takze to muselo byt timto smerem.

chceme rozjet biznis s malovani, takze myslim, je dobre umet namalovat to, co zakaznik chce. v tomto pripade se to povedlo :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    az moc happy ;( ..nicmene styl to ma a k ty Ikee to sedne hodne prirozene! :) Palec nahoru! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jeste to teda pres den vyfotim. je fakt, ze ta zluta neni tak jedovata, zkresleno tou tmou.
    ale jinak pruhy fakt muzu :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Zejmena na te utulne posledni fotce to vypada moc fajn:)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Ty jo, tohle je fakt pěkný! Už vím, koho si pozvu na brigádu, až budeme potřebovat vymalovat.... :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    jeste jedna bez nabytku, kde je videt cela malba

CAJA
    CAJA --- ---
    jo a kdyztak tady vice fotek http://cajacaja.rajce.idnes.cz/byt-malovani/#album
    jeste zitra doplnim
    CAJA
    CAJA --- ---
    takze ted z jineho soudku.

vikendove , od patku do pondelni noci ( pred hodinou jsme zkoncily) malovani zdi v obyvaku me mati. zadani, rostliny, secesni byt, ikea styl.
    a vysledek, posudte. ( nam se to hrooozne libi :)), jeste to zitra nafotim za svetla)

autorky caja a id jamina

pred

v prubehu

a po

a utulno :)
    ABBE
    ABBE --- ---
    CAJA: No právě nemám... ani jedno, ale to druhý podstatně méně. Proto jsem tě hned na začátku neprokouk.
    CAJA
    CAJA --- ---
    ABBE: koukam mas zmakly nejen typografii, ale i zensky, wow :))
    ABBE
    ABBE --- ---
    P. S. Lacinou provokaci? Tak až se přestanu smát této (snad typicky ženské?) formulaci, tak zase někdy napíšu.
    ABBE
    ABBE --- ---
    CAJA: Když už jsme tedy u té pomoci... Kdybys někdy chtěla pomoci s typografickou úpravou, tak se ozvi dřív, než to budeš mít hotový ;-) A kdybys sháněla font tak taky, i když to spíš tady: [ FONTY shanim font XXXX . nema nekdo ? ]
    CAJA
    CAJA --- ---
    ABBE: no vidis, konecne poradne slovo ! :) mohli jsme si usetrit par prispevku. tva rada o zmene fontu mi pomuze daleko vice :)

abych to nejak ukoncila, myslim, ze ses zbytecne chytil na moji lacinou provokaci. nikdy nerikam nejaky svuj postoj finalne a definitivne, spise naopak. zasaditost mi je dost cizi.

a verim tomu, ze prijde cas, kdy se do typografii pustim a budu kralovat na veky ! :))
    ABBE
    ABBE --- ---
    CAJA: Tvojí práci, odhodlání i situaci samozřejmě nechávám nedotčené a nenapadlo by mě je nějak zpochybňovat nebo zlehčovat. Koneckonců o nich vím pramálo. Nicméně snad ani nejde o nedostatky ve vlastnostech. Prostě mi šlo o to, čímž jsem taky začal, že věty o nezábavnosti typografie a hledání fontů v daném kontextu vyzněly poněkud definitivně a finálně, prostě jako tvůj postoj. No a v tomhle, nikdo se na mě nezlobte, nelze věci brát moc vážně...
    ALe ve výsledku je to samozřejmě všechno na tobě. Dá se s tím uhrát plichta ve smyslu, že typografii můžeš potlačovat (tzn. opravdu se jen naučit základní pravidla a vytvořit se sortiment jistých fontů, takže výsledek bude sice suchý ale relativně kvalitní) a stavět svoje věci (pořád tak nějak předpokládám knihy) na jiných elementech. No a nebo se do ní můžeš kdykoliv pustit a kralovat :) Nicméně bych začal tím, že MS Trebuchet a podobné systémové bezpatky nahradíš Helveticou. Rozdíl bude vidět a určitě potěší i tvoje srdce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam