NATASHA: vid. chvalim hodne slabikar pro slepce. aneta po tezkych utrapach se ji podarila sehnat nekoho, kdo ji to cele napsal v brejlovem pismu, slepotiskem udelala obrazky, a dokonce byla v jejich skole, kde knizku ukazala slepemu klukovi, ktery si obrazky ohmataval, poznaval, a tak. proste super mi to prijde :-)
btw vcera obhajoby, prolezli jsem vsici az na jednu holku..vyborna malirka, ale trochu zanedbala asi to remeslo kniharske. nevim, jeji veci jsem ani poradne nevidela, takze nemuzu posoudit.
a znamky nam buhvi proc reknou az v patek,. idkyz na tom tedy nejak nesejde imho.
a bylo to opet zabavne velmi. ja jsem zase pustila hubu na spacir a pobavil nejen sebe ale i komisi :-)) kdyz se mi jeden akademik zacal vyptavat na usporadani fotke v knize a tak, coz jsem uplne domakane nemele, tak se snazil byt hrozne hodny, a porad rikal, ze si nechce rejpat, ze ho to jen zajima, a ze me nechce trapi, pricemz ja jsem suverene prohlasila, ze me teda vubec netrapi, ze jsem uplne v pohode, na cez cela komise vybuchla smichy :-)) no sranda byla. pak jsem se s ni zacla dohadovat o rozdilu estetiky a krasy, ze jsem s nim jako nesouhlasila, tak nas musel prerusit jiny typek, ze jako na to nemame cely den :-) stejne asi tipuju, ze jsem tam jedina, ktera si takhle dovoluje na ne. ale tak co, byla to zabava :-)