• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    VERAGOC
    VERAGOC --- ---
    Ahoj Cáji, tak už sem tu zas dlouho nebyla a koukám jaké krásné veci ti tu přibyly :) moc pěkné fotečky, jo a ty tisky se mi líbí, hlavně na těch taškách a na sukni... hned bych si je koupila.
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: v poho. ja jsem to pochopila. ciste ilustracne a pochopitelne je prave tato fotka s tema panenkama.to souhlasim.

ty vyphotoshopovane oci jsem udelala z jednoho duvodu a to, ze jsem se s Tomasem od np bavila o barevnych cockach. libil se mu napad, jakoze vlastne je to uz dnes moda. navic jeho clanek bude pojednavat o genetickem zasahu, takze vlastne lze se domnivat, ze nekdy v budoucnu si lide budou nechavat geneticky ovlivnovat modn/trendy veci uz na nenarozenych detech..trochu jakoze sci-fi, ale nevim kam lidstvo dojde. a jelikoz se mi nechtelo nekde shanet nekoho, kdo pouziva barevne cocky atd, tak jsem to udelala na compu, s tim, ze to ma mit tu ilustracni hodnotu spise.
    Oni si to takhle vybrali, takze zrejme se to k tomu clanku hodi. fakt nevim. pac jsem to necetla. takze jsem sama docela zvedava na vysledek. Oni taky neco muzou pouzit treba jen jako pozadi k clanku zejo.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    TWORBO: teda takhle, myslel jsem ty plastovy ruce, sukynky, boticky... to ze je fer ilu foto....
    ty deti s fotosoplejma ocima fakt ne-e, sorry, i kdyz mas roztomile ditka... :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jedna fakt kravina-komix. abych vyhrala sazku !! :-))
    zatim skica, abych popudila protivnika :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: dekuji za komentar, od ilustratora to potesi :-)
    a k tomu svetlu. co ti mam rict no. atelier nemam, a svetla doma jsou mizerny, to nezastiram. ale pokud to pujde dal v tom np, tak zkusim neco bazaroveho. (btw hrozne se jim fota libilo, a vybrali panenky na koberci + joela, takze snad v dalsim cislem to bude pocitam)
    zrovna vcera mi kamarad nabizel uv svetlo za 50 z bazaru, jako na sitotisk. ale mozna by to slo i na foto ? nevim. nemam zkusenosti.
    ve ctvrtek delam posledni zkousku ve skole, a pak si doma za prve uklidim 14 denni bordel, za druhe zaplatim najem a za trei se zacnu venovat i dalsim vecem :-))
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: dobrej napad, i to funguje - ilustracni foto jak ma bejt --- ale uf ty dve lampicky kerejma si to svitila sou zlo:)
    CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    coz mi ted vlastne dochazi, ze budu muset panenky znovu zmasakrovat :))
    uuuaaa opakovana vrazda. no jeste ze sli deti dneska k eliasovi :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    tyjo ale docela slusne si pripadam jako uchyl.
    deticky vcera byli tak tolerantni ze mi odpustili i to, ze jsem jim zmasakrovala panenky, a pomahali mi je pak skladat opet dohromady. a ze prej kdyz je to na fotku a umeni, tak ze je to v pohode, ze to nevadi :-)
    tutinci jsou to proste:))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: v normalni verzi to nerusi, ale v ty invertovany to bije do voci.
    skvely, budu se tesit! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: hm, taky jsem premyslela jestli to u te jednicky moc nerusi ten stin. zkusim to nafotit znovu. venku mozna to bude lepsi.

triko samo dodam:-)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    jednicka je vazne dobra, ale dost mi tam vadi ty vice naklonene stiny vice na prave strane - chtelo by to lepe nasvitit, aby to nerusilo hlavne u ty barevny verze, co ma spravne posthumanoidni efekt.
    taky se mi hodne libi z trojky toto http://img3.rajce.idnes.cz/d6/2/2149/2149301_e13d3eaa7cea0b912e56626b0b89f1bf/images/1.jpg , perfetkni stin, fakt elegantni fotka. ta druha me moc nebere.

a prosil bych jedno cervene ci modre tricko XL s potiskem, jestli mas :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: je nojo, to mas pravdu. ja ale teda nechci delat zadne selfexhibo, a sebevyjadreni jako Veronika. jenom jsem se snazila vystihnout tema a udelat co nejvymluvnejsi ilu k clanku. uz tak je mi dneska z tech fotek tak nejak divne :-)
    v podstate jde o to podat obraz tak trochu mozna utopisticke budoucnosti ohledne mody a pretvarovani tela.

nr 1 se me libi taky asi nejvic. je to mozna nejvic pochopitelne. a neni to tak uchylne ujete jako zbytek. ikdy zase na druhou stranu to tema je takove, ze moc normalnich fotek s k tomu neda udelat. takhle to ma snad nejakou vypovedni hodnotu
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: mně se asi nejvíc jako ilu k tomu námětu líbí pokus nr 1 ;)
    nr 3 taky dobrý, ale evokuje to Veroniku Bromovou... http://www.paladix.cz/gallery.php?ido=18117
    CAJA
    CAJA --- ---
    uf, a ted jsem nervoza. budu vdecna za kritiku
    CAJA
    CAJA --- ---
    zacinam fotit pro Novy Prostor. mam prvni tema, clanek o pruniku mody do tela. plasticka chirurige, nove materialy, genove inzenyrstvi, otazka kde jsou hranice atd.
    mam udelat foto ilustracni, ne dokument

takze pokus nr 1

nr 2

a posledni trochu ujety,ale jako ilu, nebo podklad, why not. ikdyz doufam, ze nebudu za uchyla :-) koneckoncu clanek je o hranicich ze

CAJA
    CAJA --- ---
    konecne vydelek taky, aby si nekdo nemyslel, ze se jenom flakam:-)
    svatebni smlouva, psana ruco, malovana ruco. format A3 malovane podle jiz stavajici ketuby, takze namet a ornamenty nejsou muj vymysl. dva dny prace

akvarel podklad

a takhle krasne to prokoukne, doplneno pastelkama
    CAJA
    CAJA --- ---
    opet deticky aktualni, a foto moji mati a bratra

CAJA
    CAJA --- ---
    jsem zase po dlouhe dobe tiskla doma. nejaky tasky na prani, a k tomu jsem si motiv hodila na nejake svoje trika, mikin atd. motiv furt stary, nic noveho zatim. ale mam sejto doma, tak kdyby nekdo chtel natisk, staci se ozvat. budu ted delat nejake dalsi tasky na prani, tak muzu priobednat. maj teda jen barvy cernou, bilou, hnedou a oranzovou, ale da se to resit nabarvenim, jako napr i te zelene tasky. normalne duha- odstin olivove zelena. tisk je z obou stran

a opet jedna diy sukynka
    CAJA
    CAJA --- ---
    dalsi dil Talismana. tentokrate takova fakt hezka pohadka. a jestli mi nekdo rekne, ze ta holka na obrazku vypada jako ze ma nestovice, tak mu utrhnu hlavu :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam