• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---

NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: A to je výborné :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    CAJA: Hmmm, tahle mě baví.
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: super! :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: To zni uplne skvele!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    dneska jsem mela pracovni schuzku v NTM. Jsem si i vycistila zaspinene pruhy na adidaskach :))

Na Mikulase jsem tiskla na Nove scene, tam me oslovil typek, ktery je hlavni sef expozice polygrafie v NTM, a ze by me tam chtel, abych delala workshopy.
    Takze jsme si dnes placli na to, ze sepisu docela velkej projekt workshopu tiskovych technik. Maj uplne super expozici, a dobry prostor na workshopy. Chtel by tam mit kazdy tyden o vikendech workshopy, sitotisku, knihtisku, litografie, proste vseho mozneho. Dokonce se nabidl, ze bychom mohli pouzivat i stroje, ktere jsou soucasti expozice, take ze by i vytahl stroje z depozitare. Navic muzeum vlastni stovky az tisice drevenych stocku a pisma, ktere jak rikal, bychom mohli take pouzivat a tisknout tak primo originalni stare namety ! Coz mi prijde naprosto super.
    Typek je fakt dobrej, zapalenej a chce, aby jeho expozice zila a lide se tam vraceli, a aby se tiskove techniky a remeslo dostalo zase do povedomi lidi. Je schopnej sehnat material a celkem slusne zaplatit lektory, ktery by vedli workshopy.
    Budou ruzne typy workshopu, od uplne obyc jednoduchych az po fundovanych vicehodinovych, kde bude moznost si techniku vyzkouset od zacatku az do konce.

Prvni zkusebni workshop bude pred prazdninama, behem kvetna utvorim koncept projetku, a od rijna by to melo frcet.
    Je to tato exppozice, http://www.ntm.cz/cs/expozice/tiskarstvi

Dobry ne :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a nakonec uz z unavy se chytaj i kravinky

CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    CAJA
    CAJA --- ---
    další serie fotek

CAJA
    CAJA --- ---
    a nase Rita uz je velka holka. Umi davat pac :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam