tak pro vas mam takovej mobilne inofrmacni orisek, pribeh ze zivota, kterej se stal moji znamy. verim, ze vzhledem k zamereni klubu to neni ot a mozna to inspiruje nekoho, kdo vyviji ty ochranny programy. no a kdyztak me holt smaznete. takze:
Slecna, rikejme ji treba Jana, rano na vanocni svatky rozesilala prani vybranym jedincum ze sveho adresare. V adresari take mela ulozene tri ruzne Milany. Vsem trem blahoprani poslala.
Vecer ji jeden z Milanu ulozenych v adresari odpovedel ve smyslu: "Kdo mi to pise?" po kratke vymene se ukazalo, ze dotycny se sice Milan jmenuje, ale Janu vubec nezna a Jana vubec nezna jeho. Omyl? Rekl, ze je o nekolik let mladsi nez Jana a zacal vypravet o problemech se svou pritelkyni. Jana si s nim ze zvedavosti zacala psat a tak to ve vsi slusnosti probihalo asi dva mesice. Mezitim ji Milan zkontaktoval i e-mailem z adresy milan.kouba@seznam.cz
Po dvou mesicich Jana dostala smsku od Lucky (tak jak ji mela ulozenou v adresari), sve spoluzacky ze stredni. Pres rok spolu nemluvily. v smsce stalo: "Ahoj, tohle je moje nove cislo. Milan." Zadnou Lucku pry nezna. Jana se lekla a prestala s Milanem komunikovat. On pise dal kazdy den (z obou cisel - od ruznych operatoru) a dela, ze nic nechape. Telefonaty od cizich lidi neprijima, na smsky nereaguje.
Ma nekdo vysvetleni, napad, ci doplnujici dotaz?