• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    nekde kde je mattoni:-]]]
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Jj, buď někde. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, sever. stejne se nikdo jinej taky nehlasil takze co... nikdo nikam nemuze, vsichni nekde jsou, jenom ja nikde nejsem...to je nejaky, divny, co, ze nikde nejsem.....MELA bych nekde bejt teda...
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    ne
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jeje, takže severni sraz se rushi
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Tak už teď zodpovědně hlásím, že zítra nedorazím.
    LALINA
    LALINA --- ---
    mela bych navrh na tvorbu funkcních (???) entit... slezeme se nekde v hospode spis mimo Prosek a budeme tam tvorit cedule a napisy... kreativite se meze nekladou.... potom se uvidi, co s nima dal...

asi bude prset, tak bych to spis videla nekam dovnitr, takovej zadni salonek u felixe by myslím šel, jsou tam velky stoly a jiny hosti by nam necumeli pod ruku...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: LOL!!! Uzasna reakce, asi bych mel uplne stejnou :-DDD
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: no tak vidis, co jsem rikala? jojo, par dnu... chapej, ja pocitala s par hodinama, nez přijdou betonoví mužíci a zahodej to co nejrychlejc lidem z očí..aspon ja bych to jakozto zamestnanec , kteryho zivi betonování trávy udelala:-))))

mno asi uz je dneska uplne kazdymu lautr jedno...anebo jsou to ukáčka, který ani neumej abecedu:-)))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Jakože to tam vydrželo pár dnů?

Mimochodem, ve 24ce jsou dneska nějaký brouci, žádná cedule. Uvidíme zítra.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: no je tam nocni pict.. to samy - podobny jako z utery... nic novyho, jak rikam, jen datum jejiho pořízeni je neuveritelnej:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    A zas nic...
    LALINA
    LALINA --- ---
    na tyhlecty fotce je nejzajimavejší její datum:-)))

LALINA
    LALINA --- ---
    TYBLAAAAHOOOOOO...vite co?? jsem v soku !!!! tedko jsem sla kolem a TA CEDULE TAM PORAD JESTE JE !!! nafotila jsem ji znova.... no je tohlecto vubec mozny??? budto jsou ty lidi ekologisti, nebo uplne slepy...je mozny,. že by si toho nikdo nevsimnul?? blbost... tak co se deje??? a ty betonáři??? dyt jim keruju do prace, beru chleba... nebo je ndesk kazdymu uz vsechno absolutne jedno??? zitra pastnu fotky:-))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    cheché ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    to je krááásná věta:-) mas na ni coopyrajt? bych ji dala do nadpisu svyho klubu o srazech:-)))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    tak já řeknu, že dorazim a jestli dorazim, tak to i splnim. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: problem to uplne neni, ale oni vsichni jsou nesmelí..nevím, jestli by mi pomohli taky s tim Wolkerem, mozna nejsou tak veliky:-) a krome toho, severni sraz bez tebe neni sraz. to uzsme si vyjasnili.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: A v čem vidíš problém? Tak uspořádej akci, pokud seženeš lidi odsud, tak se pak nemusíš ohlížet na to, jestli budu mít čas já. A když ne, tak seženem naše lidi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo a zacit schanet "nase" lidi, co? :-)
    a na lidi trá z tohohle klubu nemyslis? kazdej neni v sobotu rano na netu, aby se dozvedel, kde mame za dve hodiny sraz...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam