• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    WANAH
    WANAH --- ---
    LALINA: Aspoň že se rozhodli zachovat ty vodní kanály už sem se bál že se rozhodnou pro nějaký řešení co strom to hektar betonu ...
    LALINA
    LALINA --- ---

LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: predpokládáš správně...
    mno nevim, kam to tam porad lijou, tech aut uz tam bylo....

hele nedavno jsem delala zase fotky, jak to pokracuje..a zapomnela jsem se sem dat... taky tu byla furt rec o nejakym lidáku:-))
    WANAH
    WANAH --- ---
    LALINA: aha takže takhle ted vypadá jediný pozitivní místo co v tom parku zbylo báječně : /
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Předpokládám, že v těch míchačkách je beton :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak takhle řáděj u nás v parku pri jeho devastaci, pardon, rekonstrukci...divala jsem se z okna..mix jel po ceste...pak se zastavil , pak neznamo proc sjel prednima kolama na trávník. zastavil. dal zpatecku, predni kola se protaceji, nejde to... a zase... trávník mizí v bahnité kaši... auto za nim prijelo, nahodili lano a tahalo se... auto mix vytáhlo, ale mix při tom predkem udelal elegantní obloucek po svahu dolů a zanechal po sobe velmi efektní bahnité rýhy... nechapu, proc tam sjizdel, takhle od podhledu nebyl nejmensi duvod....

ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    pro me bydlite vsichni na krakove :)
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    odra here:)
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    SHMAIDA: jo už se to jednou řešilo, taky sem z mazurský...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    nooo, myslím, že už se to tady řešilo :))) ale třeba já sem z mazurský
    GEG
    GEG --- ---
    hele kde vy bohnicky vsichni bydlite? ja v baraku kolmo k solu (Trojskej vrch)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WANAH: jojo, to je Liďák :))) byla sem tam jen jednou a nijak mě to teda nenadchlo... když už pizza tak Trojský Vrch :)))
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: jj co je tam ta pizzerka byl sem tam zatim jenom jednou ale moc hezký to tm je i když krpet drahý ...
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    WANAH: Jo taaak:) bezva, hned jsem o něco chytřejší... tak tam se mi to líbilo, no
    WANAH
    WANAH --- ---
    GEG: No právě že tam bylo ranec lidí kdyby to uměli s penězma tak sou tam doteď
    GEG
    GEG --- ---
    WANAH: proc? lidi tam bylo furt plno, kdo to me ved je mi fuk kdyz maj dobry pivko...
    WANAH
    WANAH --- ---
    GEG: ono to ani jinak nemohlo dopadnout vedli to tam takový mamlasové ...
    GEG
    GEG --- ---
    Jo to je lidak, vsechny mistni obyvatele vcetne me to nasralo pac to byla driv nejlepsi hospoda v bohnicich s velkou zahradkou, platno na prenosy, proste pohoda...a udelaj z toho, jak jinak, zase picosku...nic proti mam je rad...ale proste me mrzi starej dobrej Lidak :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: jinak je fakt že v bohnicích toho moc neni
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: To je ten lidovej dům:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam