• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    SEVER, místo nahoře=Prosek, Střížkov, Ďáblice, Kobylisy, Bohnice, Kbely, Letňany, a dál, Chabry, Čimice a tak....Je to klub nejen pro ty, kdo tady bydlej, ale i pro ty, kdo tu pracujou nebo se prostě cejtěj bejt cele nebo částečně seveřany :-)
    KULTURA
    KULTURNÍ PROGRAM PRAHY 9
    CAJOVNA ROMANTINKA
    Salesiánské divadlo Kobylisy
    MEZI PLOTY
    DDM Přemyšlenská
    Dům dětí Měšická-Prosek
    Multikino Ládví
    Divadlo za plotem
    Lidový dům Kbely-music klub
    BOBOVÁ DRÁHA
    KOUPALIŠTĚ STÍRKA
    HOSPODY, KLUBY, KALENI atp.
    Hospoda Vyhlidka - zahradka, skvele vari, dobry pivko, klidek v prirode
    Hospoda Na staré cihelně - podnik tří sester
    Hospoda U Hofmanů - dobrá hospoda se zahrádkou u Stírky. Bacha na podmíráky ;)
    Bar-On-Bar klub
    Mahagon (též Dřevák)
    Restaurace U Felixe
    Rest.-pivnice Nad Šutkou
    Pátá kolona
    RESTAURACE BELLA
    INSTITUCE
    OFICIALNI STRANKA MESTSKE CASTI PRAHA 9
    WEB PROSEK
    OFICIALNI STRANKA MESTSKE CASTI PRAHA 8
    Bytové družstvo Severní město
    posta praha 9 Prosek
    Bohnická léčebna neboli cvokhaus

Prazska informacni sluzba
    Naučná stezka Prahy 9

pište městu !!! posta@p9.mepnet.cz
    [ PRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd. ]
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: :-))
    ale kdo to tu je???nestacim se divit .-)))
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: Ale zas tak ne, já mám velký uši a rypák :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAN9K: mám to tady ríct? nahlas? cele jmeno a vztahy? ;-)))
    Potkala jsem tam taky bráchu (tvyho) a nikdo uz mi nic rikat ani nemusel (i kdyz mi to rekl:-) jste si MOC podobný! ale fakt hrozne moc:-)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: a kdo teda myslíš, že jsem já? :-)

asi vím, kdo teda jsi, tušil jsem to :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAN9K: no jako hlavne ty pisnicky, co maji tedko v repertoaru, se mi líbej min, nez co hravali kdysi pradávno...az ke konci nejaky to Saint Louis Blue a podobný spis jazzový a dixie veci byly moc prima, ale je fakt, ze to znelo tak jako rozhašeně....

ale klavirista fakt umí, to zase jako jo...to byla radost poslouchat....

ty dva kytaristi to trochu rusili... bylo jich tam všech asik zbytecne moc .-))

ja na fotkach nejsem, když fotim.. a ja na fotkach nejsem nikdy:-)
    ale jsem takova ta, co se na tebe usmívala a tys mozna patral, proc se tak uuusmíííváááám a odkud bys me mel jako znat .-))
    A vcera jsem sedela hned u podia, pac se nade mnou božstva slitovala a udelala tam misto. Ja mam totiž nemocnou nohu a stat bych nevydržela:-) takhle jsem tam vydržela hovět si na slunickostínu u modrého portugalu a poslouchat skoro až do konce:-)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: no a jsi na některé z těch fotek ty?
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: dixieboys stáli za hovno, vo tom žádná :D

ale vysvětli spoluhráčům, aby cvičili, serou na to :-(

a na vinici je vždycky zvuk tak nějak na prd. Dneska to bylo o něco lepší než včera, ale i tak....kdybychom hráli jen původní tři hodiny, jak jsme měli, tak je to fajn, ta čtvrtá, to už byla krize...
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak nejaky fotky z pouti, mozna psíše z vinobraní:-)
    kdopak se tam pozna, co? ;-)))

http://s55.photobucket.com/albums/g140/lalina_doll/2008_09_27-28_pout_Prosek/
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Jo tak me napadlo uz jste videli tu novou rasu psa čibotr? My jsme jednoho meli
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    North!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever!

tak pocasí bylo excelentní, Svatej Václev opet nezklamal..!!! zato pout je rok od roku takova nejaka..horsi, slabsi.....a burcak taky nic moc... teda pokud se to jeste da nazvat burcákem :-//
    jedine dixík Boys skvělě zachranoval situaci, ackoli ani on uz neni to, co bejval..

anebo jsem jenom zestárla? ;-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    znicili hafo keřů... tedko je to asi pro nekaly zivle prece jenom neprijemnejsi, zmizly zašívárny a schovávačky:-/
    jinak ale prekvapive se mi zda, ze ho neznicili..ovsem podium je peklo a jak vcera spíkr nadsene sliboval, bude se tam toho mnoho konat, címž se naplnily moje nejtemnejsi obavy bo repraky mi budou řvát prímo do oken... a prej bude v tom konci u Billy areál pro mladistvé, což ve me taky nevzbouzí nějaké optimistické predstavy...nejvyssi cas poohlídnout se po nejakym bydleni na samote nebo aspon za vesnici:-]
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Musím se jít taky někdy podívat, jak nám náš Central Park zvelebili....respektive zničili :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    a loni jsem vas zrovna prosvihla.. akorat jsem potkala Patislava, kdyz sli odtamtud...
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: oni nás vždycky napíšou blbě :-)

ale loni to byl náš nejhorší koncert vůbec...saxofonistka, co s náma byla dva tejdny a totálně nemocnej klarinet, kterej i normálně stojí za hovno, tak byl tehdy neskutečnej :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ale vinaři na svém programu vinobraní, vás napsali dobře :-)
    http://www.machalka.cz/
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAN9K: šak ja vždycky Sv. Václava moc prosím, aby to nějak dobre zarídil .-)) ale letosek je takovej nejakej celej divnej.....že si řikam, že letos nejspíš panuje nejaka jeste vyšší moc .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak konecne konkretni dodrobne info o pouti jsem našla:
    http://www.praha9.cz/?c_id=7239

hele, ale napsaly vas blbe: Dixieland, a ne "Dixieboys"
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: ještě se nestalo, aby nebylo hezký počasí, je to vyšší moc :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak to uz se na vas moc tesim, jenom doufam, ze bude slusny (slunny) pocasi .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam