• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    SEVER, místo nahoře=Prosek, Střížkov, Ďáblice, Kobylisy, Bohnice, Kbely, Letňany, a dál, Chabry, Čimice a tak....Je to klub nejen pro ty, kdo tady bydlej, ale i pro ty, kdo tu pracujou nebo se prostě cejtěj bejt cele nebo částečně seveřany :-)
    KULTURA
    KULTURNÍ PROGRAM PRAHY 9
    CAJOVNA ROMANTINKA
    Salesiánské divadlo Kobylisy
    MEZI PLOTY
    DDM Přemyšlenská
    Dům dětí Měšická-Prosek
    Multikino Ládví
    Divadlo za plotem
    Lidový dům Kbely-music klub
    BOBOVÁ DRÁHA
    KOUPALIŠTĚ STÍRKA
    HOSPODY, KLUBY, KALENI atp.
    Hospoda Vyhlidka - zahradka, skvele vari, dobry pivko, klidek v prirode
    Hospoda Na staré cihelně - podnik tří sester
    Hospoda U Hofmanů - dobrá hospoda se zahrádkou u Stírky. Bacha na podmíráky ;)
    Bar-On-Bar klub
    Mahagon (též Dřevák)
    Restaurace U Felixe
    Rest.-pivnice Nad Šutkou
    Pátá kolona
    RESTAURACE BELLA
    INSTITUCE
    OFICIALNI STRANKA MESTSKE CASTI PRAHA 9
    WEB PROSEK
    OFICIALNI STRANKA MESTSKE CASTI PRAHA 8
    Bytové družstvo Severní město
    posta praha 9 Prosek
    Bohnická léčebna neboli cvokhaus

Prazska informacni sluzba
    Naučná stezka Prahy 9

pište městu !!! posta@p9.mepnet.cz
    [ PRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd. ]
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: jasně, jdu sehnat nejakou plastickou trhavinu nebo antrax...?:-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: zakládám teroristickou organizaci, přidáš se? :))
    LALINA
    LALINA --- ---
    krucis!!! hajzlove, porad a porad nedaj pokoj, dokud bude v praze jedinej zahonek s kytkama...už me fakt serou!!!!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever!
    nějaké info pro nás "jablonečáky"
    http://jablonka.cz/www/?clanek=novinky

LALINA
    LALINA --- ---
    dělá se na devítce nejaka naučna stezka nebo co...na proseku mame wolkera:-) koukam, že krome te pochopitelné mladické naivní levicovosti to byl krásnej človek s krásnejma myslenkama...

KILLERT
    KILLERT --- ---
    sever!

zdravim ve spolek.-)
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    no je to ekl kdyz na to clovek mysli (navic ty maly deti co curaj do vody), ale faktem je za do bazenu chodi kdekdo a nic jim z toho neni. takze to asi fakt spolehlive dezinfikujou.
    LALINA
    LALINA --- ---
    J_A_N: no tak dík:-)) ja se tu ukecavam, že ze zdravotnich duvodu MUSIM...ze mi to udela dobre a tak... vzdycky jsem kryty bazeny nesnasela.. No ale potom jsem si rekmla, ze kdyz se neekluju lizt v lete do rybníků, (a to jen tam, kde doufám, že nelezou psi) tak v takovym bazenu to horsi nebude...mno...tak tedko nevim...
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    Nam taky rikali ze to zacpava filtry. Asi uz vymysleli naky lepsi. Jako dite jsem se rad potapel s plavacima brejlickama ke dnu a sledoval jak lidi plavou. Ovsem v hlubsich castech bazenu u dna bejvaly fakt divny nanosy. Takovy zaveje neurcitejch belavejch kousku, tipnul bych to odpadly kousky kuze, hleny... semtam do toho nejaka naplast... i tenkrat mi z toho bylo divne, a to byla tvrda doba a byli jsme drsni pionyri :-) Ted uz jsem mnohem choulostivejsi a do neceho takoveho bych asi nevlezl. Tak jsem se zkusil zase potopit ke dnu, a zadnej takovej humus uz jsem tam nevidel. Nabizi se nekolik vysvetleni:
    1. Tehdy jsem chodil plavat do obzvlast hnusnyho bazenu
    2. Dneska maj opravdu mnohem lepsi filtry, ktery to krasne vycistej od hlenu i od vlasu
    3. Michaj do te vody nakou ziravinu, ktera vsechny tyhle veci rozpusti
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja myslím, že ne... bylo to podle me dost účelné, i kdyz vopruz...dnesni doba ma rada maximalni pohodní a to, že to nicí vlasy prece nevadi, kdyz mame tolik krásných přípravků na jejich regeneraci... a co se týče vody...asi do ni hazeji vic dezinfekce...
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    to je vlastne pravda... z detstvi si cepice pamatuju a nikoho bez ni nepustili do bazenu... naposled jsem je videl v telocviku na vejce, coz muze bejt tak 10 let... co se stalo, ze najednou nejsou potreba? ze by jen dalsi samoucelna buzerace typu cervenych trenyrek a kratkych vlasu?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELESDY: to je to, co me děsí..mokrý vlasy..hele tedko uz se nemusi do bazenu v ty strasny gumovy cepici?
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    ELESDY:
    Na rozdil od vetsiny bazenu se ve Stepu do te hodiny nepocita sprcha a prevlikani. "pichnes si" az pri vstupu do bazenu. Na Strizkove v hotelu Duo, kterej byl zminenej o kousek niz, to stoji taky tak nejak hodne. Levnej tady v tech koncinach je treba Hloubetin. Tusim 60 korun na hodinu. A je tam lehce slana voda, coz je mi mnohem prijemnejsi nez chlor.

Kdyz resim takovy dilema, jestli se mi chce za neco davat 100 korun, nebo 200, nebo 500, tak si vzdycky uvedomim kolik penez prokalim, a ze me nikdy nenapadne resit, jestli si muzu dovolit jeste jednoho panaka, a v tehle perspektive najednou ztrati smysl setrit desetikoruny za bazen :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    BAHI: jojo, vsichni víme o co go:-)

do tech koncin by se mi vecer moc nechtelo teda..
    BAHI
    BAHI --- ---
    to je kousek od Boileru mam ten dojem, nemaj tam reklamu na nejakym kominu??
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    LALINA: zbruba. mezi balabenkou a krejcarkem. bliz k severu prahy nez olsanka. to cervene v mem predchozim postu je link...
    LALINA
    LALINA --- ---
    J_A_N: to je nekde na Krejcárku, ne?
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    ELESDY:
    LALINA:
    A hotel step znate? Cena lehce nadprumerna, ale zase tam byva poloprazdno, obzvlast v plavacich drahach, je tam pekne cisto, masazni proudy, virivka, para... jen sucha sauna mi tam chybi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MONI: jo, díky, už jsem se tam dívala, ale je to moc brzo... to nestiham..Olsanka zacina od 18:00...takže to asi nakonec stejne bude Olšanka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam