• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: Taky bych ocenila nejakou normalni hospodu s ceskym jidlem.. Pet pizzerii na tak malym uzemi je az az..
    LALINA
    LALINA --- ---
    jsem byla vcera v ramci dovolene v Novych Zamkoch a tam nkikde nic, jenom puby a picerie...me uz picérie lezou krkem!!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    ale smarja, dyt je to tam sma picerka, cák jsem nekde v italii nebo co, hyml...
    DARKY
    DARKY --- ---
    PATISLAV: Taky záleží, jak to tam chutná v porovnání s picérkama tady na Proseku. Pán se zdá, že ví o čem mluví, podle jeho praxe, ale taky budu muset zkusit, abych zhodnotil.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KAMCZA: byl jsem a i když pizza byla spíš klasická (nepizzové jídlo nikdo z nás nezkoušel), ničím výjimečná, tak rozhodně byla pozoruhodná rychlost a ochota obsluhy... :)
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Zdar parto, chtel jsem se podelit o pozitivni zkusenosti z nove otevrene pizzerie Proseco http://www.ristoranteprosecco.cz/ sefuje tam Dusan Jakubec http://www.gastroucitel.cz/lektori/dusan-jakubec?lred=1 a je to tam moc prima a ceny jsou vicemene stejne, jako v ostatnich pizzeriich na Proseku, ale kvalita je uplne jinde. Vyzkousejte uvidite....

K novostavbam od Skansky - bydlim na Novym Proseku a vsechno je az na naky provozni problemy uplne cajk, takze s vama nemuzu souhlasit.
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Já jsem svoje sousedy vytrénoval hrou na klavír, takže když si pustím jen nějakou hudbu, i když na plné pecky, tak to zvládají bez keců :-)

ale jestli je na Proseku dobrá izolace, tak to mám asi štěstí... Litvínovská není od Rumburské tak daleko :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-)))))

J_A_N
    J_A_N --- ---
    a takovej mladej clovek to byl...
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    v moji novostavbe je zvukova izolace srovnatelna s prosekem, ale to je malo platny. ze zacatku nade mnou bydlel nejakej psychous a ten cas od casu busil na okolni byty pri sebemensim naznaku hluku... lidi na nej brzo zacali busit zpatky nebo zesilili hudbu, aby to neslyseli, tak to dlouho nevydrzel a odstehoval se a je klid.
    LALINA
    LALINA --- ---
    já mám umakartovy jadro, puvodní..ale nevadi mi to... svuj byt miluju:-) a s tím zvuukem je to fakt luxus, kdyz jsem se pristehovala, malem jsem septala, jak jsem byla zmagorená s filmů a propagandy nebo co to bylo a pak jsem zjistila, ze to je uplne v pohode..akorat kdyz se presne pode mnou hadali sousedi, slysela jsem kazdy slovo, pac jsem mela postel u topení a ty trubky od topeni nesly ten zvuk presne... ale uz kousek dal to skoro nebylo slyset:-)
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    Jojo, ja jsem bydlel na ulici Rumburska. a musim uznat, ze je to solidne postaveny sidliste. Krome koupelny nebylo nic slyset. Clovek si mohl pustit hudbu nebo udelat vecirek a sousedi nebyli nasrani. A dost zelene a celkem klid... to zas jo. Jen jsem mel pronajatej byt kterej byl zarizenej jeste ze 70tejch let, samej umakart, vsechno takovy zasly a lehce nechutny... to mi kazilo dojem. Ale bylo to levny :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-)))))

bacha s tím Prosekem, já bydlím hrdě v prosecký tatrance...ochcání nám pěkně obložili izolací a je ted peknej, hehe:-))
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    LALINA:
    Na srocovani uz jsem starej a nekdy mivam podobny navaly deprese a nechuti jako ty. Ted nebydlim na Proseku, nybrz pod kopcem v Libni, v novostavbe, kde bydlej ty pohodovi mlady lidi a neni slyset zadna muzika, tam jsem se prestehoval z Pankrace, na Paknrac z tech starejch vochcanejch panelaku na Proseku, a na Prosek ani nechtej vedet odkud :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    J_A_N: je mi národním svátkem..
    mimochodem, kterej ty jsi, jakej mas moralni profil a srocuješ-li se či nesrocuješ-li se?
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    J_A_N: to jsem rada
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    LALINA:
    LULLABY:
    To jsem ani netušil, že mám za sousedy takový sluníčkový lidi. hned se mi bude líp spát...
    DARKY
    DARKY --- ---
    LOPIK: Jojo, kdybych nehulim, tak tam asi z principu nelezu, ale jak to pak chutná, nevim jestli to dělaj speciálně pro nás :-)

Ukrajinci co makaj, tak makaj a nevaděj mi. Spíš stojí jejich život za hovno, a furt jen dřou, takže těch mi v podstatě taky může být líto. Mám takovýho příbuznýho vzdálenýho, co se přiženil. Celej jeho život tady (asi 10 let) je jen velký zklamání. Jinak hrozně hodnej člověk, což je pro něj dost mínus v našich podmínkách.

Lidi v parku, nebo i většinou ty šestnáctiletí, co se tam scházej často, když se tam nechovaj jak prasata, tak koho to sere, mě ne.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    JIRKA8: V Mekáči maj ještě dobrý burgry :-)
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    DARKY:
    LALINA: zapomneli jste na Slovaky :)

ne, vazne mne prijde, ze daleko vetsi bordel delaj duchodci v Plusu nebo mladez na lavickach. Mne je ukrajinskych delniku docela lito, asi jsem divna....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam