Hmmm - tak to bude nekompatibilita systému, vůbec to nenaběhne.
Ale někde (jo v knize k distribuci MDK 10.0) jsem četl něco typu - běžií mi doma W95, pujde i MDK 10.0, že to je jako srovnávat starou hundrtu s fungl novym Rolls Royce - že to je prostě něco uplně jinýho.
W95 na tom stroji chodily bez problému a svižně (i bez AC adaptéru - na baterku - mam tam snížení z 366 MHz na 166 MHz, qůli úspoře energie (prej)), ale nebyl ovladač pro zvukovku (Maestro 2E) - až od W98 výše. Pak jsem tam dal W98SE - chodilo to líně ale dobře. Teď po chvilkách experimentování s čímkoli ze světa OS, jsem tam zkusil dát W98ME a zírám, choděj krásně svižně a rychle i na těch sníženejch 166-ti. Wo dvoulitrech se to říct už nedalo - a to sem četl, že W98ME potřebujou pro obstojný běh PIII 750 MHz. Ale chodí to tedy svižně i na K-2 366A na 166 MHz - líbí se mi ta zabudovaná podpora rozličných přídavných zařízení.
No evidentně si budu stejně muset pohrát s tim Vector Linuxem... Neví někdo jak přesně to udělat, když mam InfoMapu 11 pro Wokna a chtěl bych to rozject pod tim Vector Linuxem ? Jak mám pokračovat ? A co kde jak přesně udělat ? Musim mít na disku wokna nebo stačí jen partition woken ? Chtěl bych totiž čistý originální OS (typu Linuxu nebo tak něco), ale s možností využívat tu InfoMapu...