http://www.electrohall.cz
NAKUP, REKLAMACE, DOTAZ. Poprve 2500,- na splatky, podruhe 1000 hotove, osobni odber.
2500,- na splatky, predchazelo par emailovych dotazu naprosto neschopni srozumitelne odpoved, to samy infolinka, dost drsny. Nakonec jsem se nejak dobrala potrebnych onformaci a zbozi objednala. Cekala jsem pres MESIC! Pote mi zbozi vydali s tim, ze ho mam zaplacene, nechteli zadny podpis, zadnou splatku nic. ??? Pidila jsem se potom, tak to nejak mam dojit zaplati nekdy. Jinak vubec netusili ze se neco takovyho stalo a pry by na to ani neprisli. REKLAMACE - jedna cast objednavky. Musela jsem zbozi odeslat do Brna, protoze v Praze pry reklamace vyrizujou velmi neochotne. 14 dni nic, volala jsem tam a reklamace byla vyrizena kladne, bude zaslana slozenka do konce roku s vracenymi penezi. Jsem zvedava, kdyz jsem za to jeste nezaplatila ani korunu.
1000,- hotove, 14 dni nic, pote jsem tam zavolala, co se deje, bylo mi receno at si to najdu u dopravni spolecnosti , tam mi nakonec rekli, ze to maji v prazsky "predavarne" internetshops, tzn electrohall uz pres tyden.
Shrnuto, electrohall NIKDY VICE! :) mozna mate lepsi zkusenost :)