• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    HOLAKAC: fajn treba mi po 2 roce pri reklamci poslou projektor rovnou za 100.000 kdyz tendle nepujde opravit... ehm :)
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    takze pixmania.com - kapitola 1.

odeslal jsem objednavku na projektor za 35.000 (vc. DPH)... v CR stoji ten samy 59.000 (vc. DPH) od distributora :)))

- cele stranky jsou v cestine, registrace je naprosto bez problemu, mate moznost sledovat stav objednavky elektornicky...
    - zakaznicky servis pro telefonu V CESTINE, ZADARMO - zadate cislo a do 1 minuty vam zazvoni telefon a jste prepojeni na cesky mluviciho operatora ktery vam poradi....
    - z prvu mi nedosel potvrzovaci mail k objednavce tak sem telefonicky s operatorem povtrdil objednavku a vse pokracuje jak ma...
    - platbu sem si zvolil na DOBIRKU
    - cena dopravy 5 kg projketoru je 235 Kc pomoci nemecke spedice DPD
    - v systemu se mi ukazuje dodaci lhuta "DPD 3-4 dny" - no to sem zvedav :o)

ZARUKA !! (2 roky - ptal jsem se operatora)
    - 1. rok je mozne reklamovat ve vsech autorizovanych servisech v CR pri predlozeni kupniho dokladu
    - 2. rok zarucni lhuty je jiz nutno uplatnovat reklamace u pixmania.com kde prijimaji zbozi do reklamace POUZE POSTOU a to na adrese kdesi na predmesti Parize
    - pri nakupu je mozne za priplatek 6% ceny priobjednat tzv. "Smlouva o bezpečném nákupu (SBN)" coz je reklamacni program kdy muzete do 1 roku od nakupu vratit poskozene zbozi POSTOU DO FRANCIE a kdyz uznaji reklamacni poruchu tak vam poslou poukazku k nakupu na pixmania.com v hodnote ceny reklamovaneho vyrobku... proste vam do 1 roku pri reklamaci u nich vrati penize ale muzete je utratit pouze opet na pixmania.com... tuto nabidku jsem nezaskrtl protoze ten 1 rok se kryl s 1 rokem kdy mate moznost v klidu reklamovat v autorizovanych servisech v CR... to mi staci...

jinak maj FAQ s opravdu zajimavejma dotazama ohledne ceny, dopravy, zaruky, DPH, reklamace, atd.
    http://www.pixmania.cz/cz/cz/faq.html

... pokracovani priste :) drzte palce at to dojde cely :)
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    HOLAKAC: ok urco poreferuju
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MIZPULYN: filtr v klubu a odkaz v zahlavi, uz tu dost lidi nakupovalo via pixmania a vesme spokojenost :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    SATOO: ano? To se jako zruší záruční opravny? Hmmm....

Nějak ti ta logika hapruje, konkrétně u elektroniky totiž koncový prodejce nedělá servis, že...
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    hmm jasne... no asi to risknu :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    jezismarja. marze jsou vysoky jak prase. me taky furt kazdej pise, jaktoze mam sluchatka za 50% ceny.

nojo. ale kdyz si je u me koupi zakaznik, tak chudacek prodela, to je jasny...

pixmania je rozhodne slusnej obhcod s dlouhou tradici. vyser se na cesky obchodniky.
    obcas vysoka cena neni jejich vynou, taky je treba brat v uvahu cesky zakony. dvouleta zaruka atd.

u pixmanie dostanes mozna jen rok, nebo pul roku. takze bacha na to, dobre si spocitej, jestli ti ta rocni zaruka za 24tis stoji.. :-)
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    ja ten projektor nasel na pixmania za 35.300,- S DANI

PANEBOZE to je o 24000 levnejsi nez cena stanovena vyhradnim CR distrbutorem...

jak je to s tou PIXMANIA.CZ ??? mam to risknout nebo to je rozhodne podvod ?
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    takze se jako nemam bat ze to je nejakej FAKE obchod a ze mi privezou prazdnou krabici a mam podle vas velmi relanou sanci ze ten projektor je opravdu k mani o 15.000 levneji v IOBCHODE nez u oficialniho distributora pro CR ???

jestli rikate ze 15.000 rozdil je realnej tak tim padem nakupuju odedneska jenom na netu !!!!!!
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    SATOO: čím je zákazník poškozený? Tím, že koupil levně?
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    prosim narazil jsem na netu na internetovy obchod kde nabizi digitlalni projektor o 15.000 levneji nez autorizovany distributor pro CR...

jde o nejaky fake nebo je todle bezne a jestli ano JAK TO PROBOHA DOKAZALI... to ty projektory kradou z kamionu nebo CO ????
    DVORIN
    DVORIN --- ---
    čaues, pokud Vám můžu doporučit vyzkoušejte server www.poptavej.cz, mám s nimi dobré zkušenosti, jak když jsem se poptával, tak jako firma, která si poptávky nechává posílat ;)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    www.datart.cz
    nákup do 10 000,- Kč
    hodnocení kladné

Kupoval jsem tam pračku, model v akci cca o 2k levnější než na bilemzbozi, korunce atd. Eshop udělanej docela dobře, při objednání pračky je nabídnuto vhodné příslušenství, dobrej formulář pro dopravu atd, široké platební možnosti.
    Nemilé překvapení byla týdenní dodací lhůta, ale prý je to tak všude. Pračku přivezli, donesli a připojili, předvedli, bez problémů.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    s knihama problém nebyl, ale jsou věci, na které se vztahují exportní regulace, třeba na zbraně a šifrovací programy :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    PSYSBEE: do 22eur to clit nesmi v praxi cca do usd40 ti to necli. zavisi to taky na velikosti baliku.

vice viz auditko o ebay.
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    LEFTY: jak je to na amazonu s dopravou? jednou jsem si tam chtel neco koupit a sdelilo mi,ze ziju v zemi, kam tenhle druh zbozi neposilaj...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JENIIK: cena cocek je na aclensu.com cca. polovicni oproti cenam v mistnich optikach ci opto-eshopech..
    Diky za info, nejak uz to udelame :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    PSYSBEE: v tom se neorientuju, sorry. Obecne by to melo byt levnejsi aspon o 30% aby clovek mohl na 100% pocitat s tim, ze neprodela (neplatis jen clo, ale i DPH (19%)). Idealni je koupit to pres ebay a nechat oznacit jako gift, nebo jako used goods.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Ok, tak kompletní zkušenost
    www.amazon.com
    NÁKUP do 2000,- Kč, knihy, vše in-stock, platba kartou, nejpomalejší shipping:
    hodnocení kladné s výhradami.

Týden jim trvalo, než vyexpedovali "in-stock" věci, další týden to šlo do ČR, zásilka zadržena celnicí, po vyjasnění emailem uvolněno do oběhu, vyměřeno DPH 5% z deklarované ceny jako dobírka.

Jinak mají samozřejhmě te nejpromakanější shop ze všech, o tom žádná. Výhrady mám kvůli výše uvedenýmu "zpomalení" expedice, a potom kvůli drahýmu handlingu do Evropy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam