takze pixmania.com - kapitola 1.
odeslal jsem objednavku na projektor za 35.000 (vc. DPH)... v CR stoji ten samy 59.000 (vc. DPH) od distributora :)))
- cele stranky jsou v cestine, registrace je naprosto bez problemu, mate moznost sledovat stav objednavky elektornicky...
- zakaznicky servis pro telefonu V CESTINE, ZADARMO - zadate cislo a do 1 minuty vam zazvoni telefon a jste prepojeni na cesky mluviciho operatora ktery vam poradi....
- z prvu mi nedosel potvrzovaci mail k objednavce tak sem telefonicky s operatorem povtrdil objednavku a vse pokracuje jak ma...
- platbu sem si zvolil na DOBIRKU
- cena dopravy 5 kg projketoru je 235 Kc pomoci nemecke spedice DPD
- v systemu se mi ukazuje dodaci lhuta "DPD 3-4 dny" - no to sem zvedav :o)
ZARUKA !! (2 roky - ptal jsem se operatora)
- 1. rok je mozne reklamovat ve vsech autorizovanych servisech v CR pri predlozeni kupniho dokladu
- 2. rok zarucni lhuty je jiz nutno uplatnovat reklamace u pixmania.com kde prijimaji zbozi do reklamace POUZE POSTOU a to na adrese kdesi na predmesti Parize
- pri nakupu je mozne za priplatek 6% ceny priobjednat tzv. "Smlouva o bezpečném nákupu (SBN)" coz je reklamacni program kdy muzete do 1 roku od nakupu vratit poskozene zbozi POSTOU DO FRANCIE a kdyz uznaji reklamacni poruchu tak vam poslou poukazku k nakupu na pixmania.com v hodnote ceny reklamovaneho vyrobku... proste vam do 1 roku pri reklamaci u nich vrati penize ale muzete je utratit pouze opet na pixmania.com... tuto nabidku jsem nezaskrtl protoze ten 1 rok se kryl s 1 rokem kdy mate moznost v klidu reklamovat v autorizovanych servisech v CR... to mi staci...
jinak maj FAQ s opravdu zajimavejma dotazama ohledne ceny, dopravy, zaruky, DPH, reklamace, atd.
http://www.pixmania.cz/cz/cz/faq.html
... pokracovani priste :) drzte palce at to dojde cely :)