• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    LEFTY: Takže v připadě jedné knihy bych zaplatil 10dolarů? Jinak je možnost platit jinak než kreditkou? Třeba na dobírku?

Pokud ano tak to zas není tak hrozné. Když v ČR za dopravu platím 80Kč a tady bych platil 225Kč(1kus), ale počkám si až se mi těch knih zalibí víc :P

BTW: Proč se musí platit 5$ za kus když je to jako jedna objednávka?

Jinak doručovací doba 14dní mě nezabije :)

Díky za odpověď.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ROTTWEILER:
    [ LEFTY @ E-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky ]

objednával jsem si dvě knihy, za každou knihu mají necelých 5 dolarů + 5 dolarů za objednávku, takže jedna knížka se prodraží.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Nemate nekdo zkusenosti z eshopem firmy MIRONET?
    http://www.mironet.cz/default.asp

Zatim sem slysel jednu spise negativni referenci - zakaznik cekal 3 tydny na zbozi a nakonec musel objednavku stornovat protoze se zjistilo, ze zbozi neni a asi uz nebude..
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Má někdo zkušenosti s nákupem přes amazon? Pokud ano mohl by mi napsat kolik platil za poštovné do ČR a jak dlouho to trvalo atd? Chci si objednat knihu, ale nechci za ní nakonec zaplatit dvojnásobnou cenu kuli poštovnému.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    SATOO: satoo je VIP :) a vic k tomu rict vzhledem k obchodnimu tajmestvi rict nemuzu :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    řeší se v tomto auditku i technická stránka eshopů? nebo je zde na nyxu lepší auditko?

satoo, jak jsi spokojen se svým eshopem? funkčnost vzhledem k ceně?
    dík
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    SATOO:

nemyslel sem to spatne, jen sem z tveho textu ihned poznal odkud vitr vane ;-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    SATOO: Pokud tam maji nejakou vec, kterou zrovna chci, tak bude urcite levnejsi, nez ve specializovanem obchode.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    SATOO:

hehe ty urcite bude nejaky maloobchodni prodejce elektroniky co uz pomalu krachuje :-)
    RETAL
    RETAL --- ---
    SATOO: No, ono to nebude tak jednoznačné. Samozřejmě je někdy (často) dobré zaplatit více, pokud je s vyšší cenou spojen i lepší servis. Nicméně málokdy platí, že by vyšší cena automaticky znamenala lepší servis.
    Rád bych viděl, jaká přidaná megahodnota a ultraskvělý servis by musely vyvážit konkrétní rozdíl 24 000 korun v Holakacově případě.

Jak to děláš ty? Hledáš vždycky tu nejvyšší cenu na trhu? ;)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    MRTVY_KENNY: ti to chytli celníci, až to bude víc, než dva měsíce, začni se strachovat...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAM: aha. tak postal, ja myslel, ze tam je mail. jasne.
    ADAM
    ADAM --- ---
    MRTVY_KENNY: zrejme myslis usps. na tydle problemy je tu specialni klub - jmenuje se aukce nebo tak nejak.
    z 19.8. to normalni rozhodne neni
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ma nekdo zkusenosti se zasilkama z usa? jsme si objednali nejake hadry, typci tvrdi, ze odeslano 19.8. pres USMS a zatim nikde nic. je to normalni? napsali jsme si o cislo baliku, ze si to zkusime dohledat, ale predpokladam, ze tak daleko to jejich sledovani zasilek sahat nebude :/
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    HOLAKAC: fajn treba mi po 2 roce pri reklamci poslou projektor rovnou za 100.000 kdyz tendle nepujde opravit... ehm :)
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    takze pixmania.com - kapitola 1.

odeslal jsem objednavku na projektor za 35.000 (vc. DPH)... v CR stoji ten samy 59.000 (vc. DPH) od distributora :)))

- cele stranky jsou v cestine, registrace je naprosto bez problemu, mate moznost sledovat stav objednavky elektornicky...
    - zakaznicky servis pro telefonu V CESTINE, ZADARMO - zadate cislo a do 1 minuty vam zazvoni telefon a jste prepojeni na cesky mluviciho operatora ktery vam poradi....
    - z prvu mi nedosel potvrzovaci mail k objednavce tak sem telefonicky s operatorem povtrdil objednavku a vse pokracuje jak ma...
    - platbu sem si zvolil na DOBIRKU
    - cena dopravy 5 kg projketoru je 235 Kc pomoci nemecke spedice DPD
    - v systemu se mi ukazuje dodaci lhuta "DPD 3-4 dny" - no to sem zvedav :o)

ZARUKA !! (2 roky - ptal jsem se operatora)
    - 1. rok je mozne reklamovat ve vsech autorizovanych servisech v CR pri predlozeni kupniho dokladu
    - 2. rok zarucni lhuty je jiz nutno uplatnovat reklamace u pixmania.com kde prijimaji zbozi do reklamace POUZE POSTOU a to na adrese kdesi na predmesti Parize
    - pri nakupu je mozne za priplatek 6% ceny priobjednat tzv. "Smlouva o bezpečném nákupu (SBN)" coz je reklamacni program kdy muzete do 1 roku od nakupu vratit poskozene zbozi POSTOU DO FRANCIE a kdyz uznaji reklamacni poruchu tak vam poslou poukazku k nakupu na pixmania.com v hodnote ceny reklamovaneho vyrobku... proste vam do 1 roku pri reklamaci u nich vrati penize ale muzete je utratit pouze opet na pixmania.com... tuto nabidku jsem nezaskrtl protoze ten 1 rok se kryl s 1 rokem kdy mate moznost v klidu reklamovat v autorizovanych servisech v CR... to mi staci...

jinak maj FAQ s opravdu zajimavejma dotazama ohledne ceny, dopravy, zaruky, DPH, reklamace, atd.
    http://www.pixmania.cz/cz/cz/faq.html

... pokracovani priste :) drzte palce at to dojde cely :)
    MIZPULYN
    MIZPULYN --- ---
    HOLAKAC: ok urco poreferuju
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MIZPULYN: filtr v klubu a odkaz v zahlavi, uz tu dost lidi nakupovalo via pixmania a vesme spokojenost :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    SATOO: ano? To se jako zruší záruční opravny? Hmmm....

Nějak ti ta logika hapruje, konkrétně u elektroniky totiž koncový prodejce nedělá servis, že...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam