• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    KAJJAK: poplatek za aktivaci a mes. poplatek si uctuje tusim CSOB .. CS (ces. spor.) to dava zadarmo..
    ADAM
    ADAM --- ---
    zlatej paypal :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    nejen to:

aktivace obchodníka : 13.200,- Kč (bez DPH)
    měsíční poplatek za užívání : 150,- Kč (bez DPH)
    zarizeni SSL certifikatu taky neni uplne zadarmo...
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    Problem platby kartou su podla mna tie 2,5 % co im za tu platbu zrazi banka
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    RENDALF: no brachovi taky :)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    a vubec....prijdou mi takovi laxni...aspon Brno teda
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    RENDALF: no s tou kartou sem taky koukal
    "Platba hotově, platební kartou nebo přes e-banku na prodejně. Zboží zaplatíte prodejci těsně před jeho převzetím. Při placení pomocí platební karty nebude poskytnuta sleva za nákup přes internetový obchod. "

takze diky za info, asi to jeste zvazim :)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    PSYSBEE: ja mam od nich notas a ramku....zatim to bylo v klidu....ale ted se mi to nejak prestava libit. Doobjednaval sem si tam nejake prislusenstvi (usb box na HD) a kdyz sem tam prisel a chtel to zaplatit kartou na pobocce, chlapik mi zacal tvrdit ze to nejde, ze musim pro hotovost, ze kdybych to platil kartou mel bych jinou vyssi cenu....tak nevim
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    http://mojeakvarium.vltava2000.cz/store/
    objednavka za necelych 6 000 CZK

Maximalne kladna reference!

Shanel jsem i zbozi, ktere nemaji v nabidce (nerezove topitko). Vse ochotne zaridily (dve zeny :D).
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Ok. Děkuju za běhnu si do banky .)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ROTTWEILER: já jsem platil kartou, je to nejlevnější způsob :-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    na dobirku to ROZHODNE nepujde
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    LEFTY: Takže v připadě jedné knihy bych zaplatil 10dolarů? Jinak je možnost platit jinak než kreditkou? Třeba na dobírku?

Pokud ano tak to zas není tak hrozné. Když v ČR za dopravu platím 80Kč a tady bych platil 225Kč(1kus), ale počkám si až se mi těch knih zalibí víc :P

BTW: Proč se musí platit 5$ za kus když je to jako jedna objednávka?

Jinak doručovací doba 14dní mě nezabije :)

Díky za odpověď.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ROTTWEILER:
    [ LEFTY @ E-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky ]

objednával jsem si dvě knihy, za každou knihu mají necelých 5 dolarů + 5 dolarů za objednávku, takže jedna knížka se prodraží.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Nemate nekdo zkusenosti z eshopem firmy MIRONET?
    http://www.mironet.cz/default.asp

Zatim sem slysel jednu spise negativni referenci - zakaznik cekal 3 tydny na zbozi a nakonec musel objednavku stornovat protoze se zjistilo, ze zbozi neni a asi uz nebude..
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Má někdo zkušenosti s nákupem přes amazon? Pokud ano mohl by mi napsat kolik platil za poštovné do ČR a jak dlouho to trvalo atd? Chci si objednat knihu, ale nechci za ní nakonec zaplatit dvojnásobnou cenu kuli poštovnému.
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    SATOO: satoo je VIP :) a vic k tomu rict vzhledem k obchodnimu tajmestvi rict nemuzu :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    řeší se v tomto auditku i technická stránka eshopů? nebo je zde na nyxu lepší auditko?

satoo, jak jsi spokojen se svým eshopem? funkčnost vzhledem k ceně?
    dík
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    SATOO:

nemyslel sem to spatne, jen sem z tveho textu ihned poznal odkud vitr vane ;-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    SATOO: Pokud tam maji nejakou vec, kterou zrovna chci, tak bude urcite levnejsi, nez ve specializovanem obchode.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam