• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    LOO
    LOO --- ---
    SATOO: hlavne v ty dlouhy dodavce.vzdycky mi vsechno prislo do 3,max 4 dnu.no a pak ta reklamace...jelikoz nejsem prazak a vyzvednout si to pro me bude dost problem-jiny moznosti mi nenabidli:/ no jako asi nejvic me proste vytocilo,ze mi ten chlapik se kterym sem mluvila po telefonu rek,ze se na to podiva co s tim je a uvidi se a ten chlapik u kteryho sem to reklamovala to ani nevyzkousel.jen si vzal krabici,napsal papiry a kdyz sem mu rekla,ze nejsem z phy a nebudu si to moct vyzvednout,tk rek,ze v tomhle mi nepomuze.proste sem vzdycky vsechno co sem si objednavala dostala vcas a kdyz uz neco,tk byli rozhodne ochotnejsi.a taky me to sere,pac je potrebuju a ted si trajdaj nekde po reklamacce:/
    LOO
    LOO --- ---
    Fuck! http://www.skysoft.cz/
    objednala sem si od nich detsky chuvicky.dodavka trvala pres tyden(se mi jeste nestalo)funkcnost naprosto na ho***.o 1 den jsme propasly lhutu na vraceni.minuly tyden sem byla v pze,tk sem tam volala a chlapik at se stavim,ze mi na to mrkne.dorazila sem druhej den bylo tam nejaky mlady jelito,ktery se na to ani nekouklo a hned to vzalo na reklamaci.kdyz sem mu rikala,ze sem v pze vyjimecne a nebudu si to moct vyzvednout(proto sem si to taky nechala dovyst,ze),rek,ze s tim mi teda bohuzel nepomuze.kdybych si je koupila v debilnim tescu,tk udelam lip:/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NENUFER: no ja treba zjistil ze ikdybych do czechcomputeru prisel (do cesky pobocky, nevim jestli jich maj vic) s kreditkou a chtel to zbozi zaplatit...tak nemuzu, pac tam kreditky neberou....Takhle uz sem se fakt dlouho nakymu panovi do telefonu nesmal:)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ENTENTYKY: ten samý problém, never more.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja si objednavala treba ze skateamerica.com, ale nevim, jestli bych je doporucila, spis asi ne ... i kdyz tvrdili, ze to oznacili jako gift, tak nikoli, a ja nakonec musela platit dph, kvuli cemuz sel navic balik 5 tejdnu, 3 lezel totiz na celnici
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    nevite plz jakej online kram s vecma roxy zasila do cr? myslim teda nejakej zahranicni :)
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    KOUDY: ono je to podla mna uz skor otaka na kuriera a nie na shop, pokial je to ale niekto tak velky ako Alza tk snad nie je problem zaplatit kreditkou uz ked si to vyberies
    PHONO
    PHONO --- ---
    KOUDY: zalezi na kramu, znal jsem shop kde clovek co rozvazel objednavky sebou vozil mobilni platebni terminal, takze realne to je.
    CIA
    CIA --- ---
    KOUDY: Lepší je se asi přímo zeptat v těch krámech, kde chceš kupovat, ne? ;)
    CODE
    CODE --- ---
    Kuryr kreditku zatim AFAIK neumi :(
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mam dotaz...kdyz koupim neco v eshopu jako je azac..czechcomputer atp...(jedna semi o HW)...umej udelat to...ze prijede PPLak a ja mu to tady na miste zaplatim kreditkou?...Nebo kdyz chci zaplatit zbozi kreditkou, tak musim na prodejnu?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    TRAGIKOMIX: Šéf bral od nich pračku a ledničku a co vím tak naprosto bez problémů
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Ahoj, nemate nejake zkusenosti s http://www.kamennyobchod.cz/ ?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    mate nekdo zkusenosti s timhle kramem?

http://www.max-shop.cz/
    KARUZKA
    KARUZKA --- ---
    kupoval jste někdy někdo něco od http://ab-com.cz/ ? jaký máte zkušenosti?
    BECKO
    BECKO --- ---
    NENUFER: už je to vyřešený, docela vtipný bylo, že na infolince měli furt stav zásilky, že leží v brně a za hodinu mi ji přivezli, takže tam byl asi nějakej mírnej kominikační šum, nevím... hehe no je s nima sranda tady s těma firmama.)
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    BECKO: podla mna toto je casto otazka sofera co to dorucuje, my mame zase uzasne skusenosti s PPL a uplne nanic s General parcel a PKZ, obe firmy sa akosi velmi nesnazili tovar dodat a u telefonu sa tvarili ze sme zasielku odmietli prevziat alebo sme tam ani neboli alebo sa adresa nedala najst (v dedine zo 50 domami a jednym kramom), najlepsie bolo ked sme to odmietli na neexistujucej adrese :-)))
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    SONYA: "nemyslim, ze mas narok na vymenu zbozi a jeste vyplaceni cenoveho rozdilu."
    Nechapu proc tohle pises, to jsem nikdy nechtel.
    Popisoval jsem situaci v lonskem roce. Kdyz jsem to tam nesl potreti, tak me to chtel prodavac vymenit kus za kus. To jsem pochopitelne odmitl a trval na vraceni kupni ceny, duvody jsem uvedl (musel bych byt hnup, abych pristoupil na vymenu, protoze kdybych chtel stejny fotak, tak pri vraceni penez a jeho nove kopupi bych na tom vydelal - cena mezitim znacne klesla, nebo bych za stejnou cenu mel model lepsi). Prodavac se cukal a mlel stale neco o vymene, ale kdyz jsem se zeptal jestli vypadam jako blbec, nebo jestli si mysli ze pro nej bude lepsi kdyz do toho zapojime COI, tak bez remcani vysolil prachy. :-)
    BECKO
    BECKO --- ---
    PPL včera doručilo.)!! juchuuuu! trvalo jim to 6 dní, šnekům
    SONYA
    SONYA --- ---
    SATOO: jen pro zajimavost: jaky druh obchodu vlastne provozujes? Kamenny, nebo internetovy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam