mall.cz resp. fotoexpert.cz:
NAKUP: pred mesicem 2 fotaky + prislusenstvi v celkove hodnote kolem 20.000 Kc, zbozi udajne skladem (tedy alespon na webu to tak bylo avizovano), po objednani volaji, ze jeden z tech setu nemaji a tedy at si vybereme jiny (o 1000 Kc drazsi ale coz), ok menime objednavku a jdeme dal. Nakup uhrazen prevodem z uctu 3. den po objednani. Reakce na e-mailove dotazy po 14 dnech od objednani, jakze to tedy s dodavkou vypada, zadna. Pres telefonicke urgence (2x po 20! minutach cekani na zakaznicke lince) a sliby, ze se "nekdo ozve", jsem dnes objednavku zrusil neb dle sdeleni pracovnika zakaznicke linky: "kolegyne, ktera to vyrizovala uz tady neni, nabijecku na baterie by musel zaurgovat u nakupciho at ji objedna, jeden z tech fotoaparatu mame aktualne v Brne, asi do 2 dnu ho muzeme nechat prevezt k nam pro kompletaci objednavky" a navic jsem se minuly tyden, az na zaklade meho dotazku jestli se muzu dojit prubezne ptat do jejich pobocky kde jsem si mel zbozi vyzvednout, dozvedel, ze "provozovna v Budejovicich je zrusena" (nikdo se neobtezoval tuhle skutecnost oznamit, na webu je pobocka stale uvedena viz
http://www.mall.cz/kontakty-mista )
Vim, ze reference jinak maji jejich obchody dobre. Z vlastni predchozi zkusenosti jsem byl take spokojen, ale po tomhle xtempore si rikam ze MALL.CZ uz nikdy vice.