v alza.cz uz nikdy nic
koupil sem si tam lcd, po tom, co sem ho doma zapojil sem zjistil, ze mirne zrni + nepravidelny cary pres celej obraz - sel sem ho reklamovat, typek mi rek, ze do 14dnu ho budu mit zpatky. zapsal si na me mail a telefon a ze se ozvou, az to bude. po 3 tejdnech tam volam a ze prej este neni opravenej - ptam se na vraceni penez, on mi rika, ze na vraceni penez mam narok, pokud by zarucni oprava trvala vic nez 30dni ... rikam, fajn, nicmene stehuju se do francie, takze vam dam novou adresu a von na to, ze to posilaj jenom do cech a na slovensko (!!! to si rikaj nejvetsi eshop v cr!!!) - ptam se, co je za problem poslat zasilku do zeme eu, odpoved bve stylu polib si... tak sem jim dal adresu myho otce, at mi to teda poslou k nemu, aby mi to on mohl poslat sem.... cekam telefon, sleduju mailovou schranku a porad nic... po 30dnech volam, ze teda jako co, rikam si, vratej mi love, koupim si jinej tady, jenze; typek mi v telefonu tvrdi, ze uz je nekolik dni pripravenej k odberu, ptam se, proc mi nedali vedet? pri my smule sem mu prd rozumel, pac sem volal z parize z arabsky levny hovorny pres net a slysel sem spatne a navic sem slysel svoji ozvenu, takze sem v tom momente nemel na to z nej vytahnout proc se na to vybodli... takze sem jim znovu diktoval otcovu adresu, ke kterymu mi to poslali. ten mi to poslal, ja to vybalim a ten monitor uz sice nezrni ale v kontrastech ma rozmazany duchy smerem vpravo!! tak jim nasranej volam znovu, tentokrat slysim nastesti dobre, ptam se, jak je mozny, ze se mi ze zarucni opravy vrati tohle a ze chci prachy zpatky a von ze ne, ze mam pravo az po treti reklamaci (tohle mi je vcelku jasny, vetsina zmrdoeshopu v cechach to ma v reklamacnim radu bohuzel)... ttak se ptam znovu, proc mi nedali vedet a von ze mi dali urcite vedet a ze mi jiste kolegove posilali mail (v ty dobe sem sledoval i spamovej filtr, nic mi neprislo)... ptam se ho jak mi muzou dokazat, ze mi teda mail posilali, von neco ve styly fuckoff a caune... tak sem stim trisknul a sel sem si koupit novej. hovada.