• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    dovoluji is upozornit na nové audítko, co jsem založil [ obálky dopisů, balíků (fotek), co vám došly z ebaye ]
    ADAM
    ADAM --- ---
    pokud to má být výrazně levnější než běžně, tak mi tam chybí pro srovnání běžná cena
    WEN
    WEN --- ---
    KOUDY: na mě to působí dobře..fungující, přehledný, jednoduchý..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Predelal sem http://www.dellshop.cz na http://www.dstore.cz
    heslo je: vip

Muzete tam kdyztak nekdo vlezt a rict mi nejaky prvni postrehy ze strany zakaznika?...diky
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Diskuse k produktu případně FAQ mě napadlo už o víkendu - zkusím to nadhodit vedení.

Jinak díky moc - i díky vašim diskusím se celý web předelal. Možná i proto teď působí lépe.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    JIXIPEN: Na me to pusobi moc vlezle, tak trochu poutove a ne moc duveryhodne.
    Nevim kdo ma byt cilovka, ale k reklamnim zvastum vetsinou pristupuji hodne kriticky a podezirave, za vsm tim jasavym NEJ hledam nejake ALE.
    Kdyz vyburam elektroniku nebo jine veci, juknu do FAQ a pak procitam diskuse uzivatelu. Tim si udelam obrazek o tom na co se lidi ptaji, tedy co je trapi a kde mohu cekat problemy.
    Tady to neni asi typicky pripad komercniho produktu, ale nejaka diskuse k produktu, pripadne FAQ mohla pomoci dodat vice duveryhodnosti.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    nevíc to na první poled i díky tupě prvoplánové doméně vypadá jako reklama na letadlo, nebo jako nějaký šmejd typu hdc, nebo jak se to jmenovalo.

Ale já asi nejsem cílovka, takže to ber jen jako "just my two cents"...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JIXIPEN: americký "vesele jednoduchý" marketing v česku nefunguje, protože lidi se snaží číst mezi řádky.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    ADAM: No, ono už se to jednou celé kompletně předělávalo "znova a jinak" (na můj popud). Ona je otázka zda třeba těch webů nemít víc s různými cílovými skupinami osob (to napadlo mne - třeba pro reklamu přes realitní kanceláře tam více zmínit financování nemovitostí, pro reklamu mezi finančními poradci je toto zdá se skoro optimální - reagují nejlépe ale možná jen proto, že firmu znají, pro reklamu mezi běžnými klienty to udělat ještě jinak).

Pokud to "znova a celé jinak" překračuje tuto diskusi, klidně do pošty - uvítám. Pokud je na toto téma někde nějaká vhodná literatura/linky, taktéž. Zatím jsme našli nějaké věci v Americe, ale ukazuje se, že tamní zkušenosti jsou pro český trh nevhodné. :-(
    ADAM
    ADAM --- ---
    taky to na mě vůbec dobře nepůsobí. proč, to je na delší povídání.

je-li na to ale chut a prostředky, tak bych navrhoval "znova a celé jinak..."
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    NYX: Hrubky nevidím :-( kde?
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    NYX: A nějaký nápad či inspirace na téma "jak by to mělo být"? Šéf se v tomto designově dosti inspiroval v Americe, kde jsou podobné produkty sice ne běžné, ale normální - a asi špatně :-(.
    NYX
    NYX --- ---
    JIXIPEN: spousta formulaci je tam minimalne nevhodna, nemluve semtam o nejake te hrubce...fakt to nepusobi moc profesionalne, obzvlast od lidi, kteri se oznacuji za experty :)

rozhodne mi to prijde byt dost nevhodne udelany web vzhledem k tomu, co se tam snazite prodavat.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    ARZA: Pokud ty věci opravdu potřebuješ, těžko bude platit "ani se mi nechce u nich nic objednávat".

Rozhodně neakceptovat vyšší cenu - platí cena z webu. Plus v balíku něco chybí - zdokumentovat, napsat. Ať vrátí peníze, jinak že předáš COI. Možné kroky se dají konzultovat se Sdružením ochrany spotřebitelů (www.spotrebitele.info).

Jinak, jste tu samí zkušení objednávatelé po webu - jak na vás působí web http://www.milionynavic.cz ? Je to web na výuková CD, kde lidi zjistí, kde přichází o peníze a v podstatě jak být sami svým finančním poradcem. Jsem spoluautor a dělám pro to marketing, máme to hodně přes slevové kódy (aby se poznalo odkud je která objednávka - takže svoboda21 je sleva 500Kč).

A mám problém, že mám místy pocit, že lidi dost ani nechápou, o čem ten web je :-( (občas mám pocit, že po tom nadšeně skáčou jen finanční poradci vesměs skupin, které školíme a tudíž nás znají).
    LOO
    LOO --- ---
    doporucuju!!fofr obchody.objednavala sem fotak a z detskyho domu krosnu na dite v utery vecer a ve ctvrtek rano sem mela obe veci doma
    http://h-centrum.cz/
    http://www.detskydum.cz/
    ARZA
    ARZA --- ---
    problém je v tom že ty věci docela akutně potřebuju.
    některý z nich stejně jinde neseženu a dobudoucna budu muset u nich objednávat.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    ARZA: Vratit balik cely tak jak byl kvuli rozporu s objednavkou. Vyssi cenu neakceprtovat, objednalas na webu, plati ceny z webu. Vratit a trvat na vraceni pnez, zadne odecteni z budouci objednavky, ztratilas duveru a nemas zajem prozatim nic objednavat. Zdokumentuj, vyfot obsah baliku, fakturu udelej si kopii objednavky. Pokud ti nevyhovi, predej podklady COI. Do dopisu te firme to napis, ze pokud ti nevyhjovi, predas podklady COI.
    COI rada takovym vykukum co posilaji neobjednane veci a jeste draz nez deklaruji rada udeluje velmi mastne pokuty.
    ARZA
    ARZA --- ---
    eniinails http://www.eniinails.com

Původně jsem nechtěla, ale teď už jsem tak rozzuřená, že napíšu zkušenost s objednávkou z eniinails:
    Účet jsem si tam založila a věci objednala 8.11. Kromě jedný věci všechno po jednom kusu.
    Deklarují že věci objednané před 11hod odešlou do 48hod a že si člověk může stav tý objednávky kontrolovat na stránkách; tak koukám v pondělí, v úterý... nic. Po přohlášení u objednávky stále poznámka Nevybavené.
    Ve středu mi nasraná matka naskenovala dobírkovej lístek z pošty na jinou částku, vyšší než jsem si objednala. (Pro úplnost uvedu že s matkou nekomunikuju a bydlím o půl Prahy dál.)
    Volala jsem tedy do enii, jestli to jako vůbec je do nich, že to poslali na mojí trvalou adresu, nikoli na tu kterou jsem uvedla do objednávky, že nesouhlasí částka k zaplacení a že na stránkách je stále ta poznámka Nevybavené.
    Slečna na druhym konci mi říkala, že to je určitě od nich a že tu trvalou adresu mají ještě někdy z minula (asi před třema rokama jsem si do nich něco koupila) a že rozdíl v tý částce je pravděpodobně tím, že se liší opravdové ceny od těch na webu... (wtf?!)
    Prošla se mnou po telefonu tu fakturu, s klidem mi sdělila, že některý věci neměli, tak je tam prostě nedali, u některejch mi sdělila tu jinou, vyšší částku a navíc že mi tam prej omylem přihodili a započetli další gel.
    Vytočená jsem tedy souhlasila, že si gel nechám, když si aspoň smažou tu starou adresu.
    Jaké bylo ale moje překvapení, když jsem dnes otevřela tu krabici, a chyběly tam jedny z těch nejzákladnějších a nejpotřebnějších věcí (ty aspoň nepočítali) a navíc ten druhej gel "navíc" a ještě jedna věc. Prostě mě jen tak skrouhli o víc než 600,- a pohoda:-)

Abych nebyla jen hnusná, musim říct že po dalším telefonátu jsem od té samé slečny dostala příslib že z další objednávky mi to o co mě teď okradli odečtou, na což jsem teda dost zvědavá, ale hlavně už se mi od nich ani nic objednávat nechce....

A mimojiné by mě zajímalo, jak se řeší situace, když člověku přijde bedna objednaných věcí, něco tam chybí, na faktuře to je, člověk to zaplatí, ale v balíku to neni...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Ma nekdo nejaky zkusenosti s http://www.tvujsport.cz ?
    - rychlost, ochota resit reklamace, komunikace s klientem apod.

Chtel bych si od nich koupit celkem drazsi boty, nerad bych se ale spalil..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tohle by se mohlo dat na nastenku, referovanejch obchodu je tam celkem dost

http://www.hledejceny.cz/obchody/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam