• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    jestli neumi anglicky, tak si tam na ne fakt dojedu

(dnes ráno jsem tam vyplnil svoje cislo na call-back. na výběr tam měli "zavolat za 1minutu, 5minut, 10mint a ihned) - zvolil jsem ihned a doted nikdo nevolal... :-)
    klauni
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ADAM:

clovece oni jsouz francie, to si s tim vedoucim pokecas :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    prosimte, co uvedes na webu neni naoristi nicim regulovany. navic teda samozrejme jejich adresu do parize tam uvedenou maji, ale sory - nepojedu tam. vic by se mi hodil telefon...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    coze?..pixmania?...eshop bez kontaktu?..tyve sem myslel ze to je snad protizakonny nebo neco :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOUDY: nikde nemaj na webu žádnej konatk. chci mluvit s vedoucím a říct mu, že jsem opravdu rád, že jsou takhle neschopní :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    bych jim napsal ze chci vratit prachy a nazdar..
    ADAM
    ADAM --- ---
    pixmania - curaci. nevim, jestli mam byt nasranej, ze jsou neschopní, nebo jestli mám mít radost z neschopné konkurence.

4.12 jsem objednal foťák, protože byl o několik set kč levnější než jinde.

dnes mi přišlo oznámení o expedici - říkám si budiž... bylo to levné, tak pár dní to mohlo trvat...

ale náhodu jsem se do emailu začet více a vidím, že mi poslali jen pamětovou kartu!!!
    fotak prý pošlou později.

tak to jsou čuráci maximální. já bych si vživotě nedovolil ihned neodeslat předem zaplacné zboží. navíc evidentně to nemají skladem, i když byla na webu uvedena dostupnost "ihned"...
    ADAM
    ADAM --- ---
    jde o to, jenom to umět posloat.

samozřejmě si eviduju, jak spolehlivě pošta doručuje, abych včas mohl přejít na expresní způsoby dodání.

objednávky odeslané ve středu večer přišly v pátek (i na druhý konec republiky). objednávky, které jsem expedoval včera už mi dnes ráno v 8 dva lidi potvrdili, že je obdrželi...

samozřejmě, pokud to někdo pošle jako R nebo BX, tak se pak nesmí divit, že to jde týden.. :-)
    ARZA
    ARZA --- ---
    mě taky, běžně se mi stalo že doručení trvalo přes týden a to nebylo ani zdaleka před vánocema:)
    případně jako tento shop [ ARZA @ E-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky ] který to projistotu i podruhé poslal na jinou adresu, přestože jsem v poznámce velmi jasně uvedla kam a jak si přeju to zaslat :-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    no me to prijde jako docela pochopitelna obava .))
    posta nestiha
    ADAM
    ADAM --- ---
    chtěl bych si dát sám sobě kladnou referenci - včera ve 23.30 objednal člověk sluchátka a že na to spěchá - zavolal jsem mu ještě večer, nabídl mu nejrychlejší způsob přepravy co znám, v 01.00 jsem to odvezl na hlavák a poslal kurýrem českých drah do český lípy - ráno, než šel do práce, tak si v 9 vyzvedával na českolipském hlavním nádraží sluchátka na dobírku :-)

musím se pochválit :-)

(nejvíc mě baví lidi, co mi píšou do komentářů "prosím o dodání do vánoc" atp...)

přičemž s dodáním před štědrým dnem naprosto samozřejmě počítám u všech objednávek, které mi příjdou do pátku, 21.12. do 19.00 (vě větších městech i sobotní objednávky).

týden před vánoci by mě skutečně nenapadlo, že někoho může napadnout, že by to neměl doručený včas... :-)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    rozhodne doporucuju e-shop http://www.designbyhumans.com/shop/browse/mens/ - objednavka v patek navecer, ve ctvrtek uz to mame doma.. kvalitni tricka, pekny potisk (jen jsem se trochu netrefila s barvama potisku, ale to neni jejich chyba)
    LOO
    LOO --- ---
    kupoval sem fotak za desitku z pixmax.cz a spoko
    EFIK
    EFIK --- ---
    diky.. ja to cetla, jen sem potrebovala vedet, za jak dlouho od doby, co jim to poslu mi poslou prachy, abych mohla objednat neco jinyho...;)
    LOO
    LOO --- ---
    EFIK: jo taaak,ja prave myslela,ze uz na to cekas dyl.tak presne tak,jak pise ententyky.nekdy neuskodi kouknout na ten nakupni rad :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    EFIK: normalne to posli zpatky tak, jak maj v nak. radu (vetsinou chtej pridat nejakej papir, kde se napise, ze vec vracis a chces penize zpet + cislo uctu, kam to maj poslat), volat tam ani nemusis .)
    EFIK
    EFIK --- ---
    LOO: jj, nebylo mi to...poslu to hned zejtra a brnknu tam, dik..
    LOO
    LOO --- ---
    joo ted koukam vraceni zbozi...
    kdyz byl nejakej problem,tk mne se vetsinou osvedcila domluva po telefonu
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    máte někdo nějakou zkušenost s nakupováním z ThinkGeek.com? jde mi především o clo...
    LOO
    LOO --- ---
    EFIK: jj,mam.a to mas to vraceni do 14ti dnu?ze ti to nebylo bo se jedna o reklamaci jako poskozenou vec?to totiz musis reklamovat trikrat a az po treti ti vratej penize (rekl.rad) a nebo to mui bejt neopravitelny,tzn ze mas narok na vec novou nebo ty prachy.reklamovala sem boty.uz je to dyl,ale myslim,ze to do tech 30ti dnu stihli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam