• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    NASTY
    NASTY --- ---
    Já poslal 13. 12. zákazníkovi taky jeden Obchodní balík.
    K dnešnímu dni nemá Česká pošta tušení, kde se zásilka nachází a proč ještě nebyla doručena adresátovi.

Hned první pracovní den pro Novém roce jdu podepsat smlouvu s PPL. Kdoví, jestli si tím pomůžu :-).
    SILVERINE
    SILVERINE --- ---
    Drogerie Diamant: objednávka cca 1500 - naprostá spokojenost
    http://drogerie.shop.jednorozec.cz/
    zboží nebylo skladem, dostupnost uvedena do 7 dnů - došly dva maily - 5.12. potvrzení objednávky, 13.12. potvrzení expedice - 15.12. pošta dodala obchodní balík
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    Už asi potřetí se mi stalo tohle v MIRONETU: objednal jsem věc, která byla podle on-line dostupnosti na skladě DANÉ PRODEJNY. Ok, objednám s tím, že vyzvednu osobně, čekám do večera na email, pak to radši pohrotím, načež mi řeknou, že to nemají a mít nebudou. Pro jednou se to stát může, navíc před Vánoci, ale tohle se mi stalo fakt už potřetí bez ohledu na dobu a objednanou věc. Jejich databáze sucks.
    CODE
    CODE --- ---
    Takze ALZA.cz take FUCK na skladniky kokotary
    CODE
    CODE --- ---
    ja minulej patek cekani pred skaldem na vydani v te zime 52 minut ... na blbou mechani, kterou sjem potreboval nutne jeden model, co meli jen oni
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    dalsi brutalne spatna zkusenost z ALZA.CZ .. jsou to curaci .. objednam x veci za x penez a oni mi tam schvalne propasujou uplne jinou vec s ohodne horsima parametrama a dotycnej PC neodbornik to pri prevzeti uz nema sanci poznat, .. je to banda svini, ale tuhle vec jsem musel vzit od nich .. svine svine svine .. jsem k vuli nim bez monitoru ..

.. a az to tam pujdu vratit, tak vidim jak reknou - ale pan to podepsal ze to prijima .. curaci curaci curaci .. !!!!!!!!!!!!!!!!§§

.. je to jednoznacna schvalnost, pac objednavka je spravne, blokace, taky a na fakture uz je trosku neco jineho a tesne pred vanocema to vyradili z nabidky aby mohli prodat horsi shity .. FUCK .. alza.cz naposled ..
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    nemate nekdo zkusenost s timto eshopem http://obchod.foto.cz ?jestli jsou duveryhodny a tak ... diky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    chci koupit nakou vetsi plazma telku..
    doporucte nakej eshop krome kasa,megaobchod.hifishop...atp..
    znate nekdo nakej?..dobrej a spolehlivej?..a aby toho meli dost skladem?
    LOO
    LOO --- ---
    ADAM: nam se s pixmanii stalo v podstate to samy.taky nam nikdo nezavolal a docela jim trvalo nez ty prachy vratili na ucet
    ADAM
    ADAM --- ---
    jestli neumi anglicky, tak si tam na ne fakt dojedu

(dnes ráno jsem tam vyplnil svoje cislo na call-back. na výběr tam měli "zavolat za 1minutu, 5minut, 10mint a ihned) - zvolil jsem ihned a doted nikdo nevolal... :-)
    klauni
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ADAM:

clovece oni jsouz francie, to si s tim vedoucim pokecas :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    prosimte, co uvedes na webu neni naoristi nicim regulovany. navic teda samozrejme jejich adresu do parize tam uvedenou maji, ale sory - nepojedu tam. vic by se mi hodil telefon...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    coze?..pixmania?...eshop bez kontaktu?..tyve sem myslel ze to je snad protizakonny nebo neco :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOUDY: nikde nemaj na webu žádnej konatk. chci mluvit s vedoucím a říct mu, že jsem opravdu rád, že jsou takhle neschopní :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    bych jim napsal ze chci vratit prachy a nazdar..
    ADAM
    ADAM --- ---
    pixmania - curaci. nevim, jestli mam byt nasranej, ze jsou neschopní, nebo jestli mám mít radost z neschopné konkurence.

4.12 jsem objednal foťák, protože byl o několik set kč levnější než jinde.

dnes mi přišlo oznámení o expedici - říkám si budiž... bylo to levné, tak pár dní to mohlo trvat...

ale náhodu jsem se do emailu začet více a vidím, že mi poslali jen pamětovou kartu!!!
    fotak prý pošlou později.

tak to jsou čuráci maximální. já bych si vživotě nedovolil ihned neodeslat předem zaplacné zboží. navíc evidentně to nemají skladem, i když byla na webu uvedena dostupnost "ihned"...
    ADAM
    ADAM --- ---
    jde o to, jenom to umět posloat.

samozřejmě si eviduju, jak spolehlivě pošta doručuje, abych včas mohl přejít na expresní způsoby dodání.

objednávky odeslané ve středu večer přišly v pátek (i na druhý konec republiky). objednávky, které jsem expedoval včera už mi dnes ráno v 8 dva lidi potvrdili, že je obdrželi...

samozřejmě, pokud to někdo pošle jako R nebo BX, tak se pak nesmí divit, že to jde týden.. :-)
    ARZA
    ARZA --- ---
    mě taky, běžně se mi stalo že doručení trvalo přes týden a to nebylo ani zdaleka před vánocema:)
    případně jako tento shop [ ARZA @ E-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky ] který to projistotu i podruhé poslal na jinou adresu, přestože jsem v poznámce velmi jasně uvedla kam a jak si přeju to zaslat :-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    no me to prijde jako docela pochopitelna obava .))
    posta nestiha
    ADAM
    ADAM --- ---
    chtěl bych si dát sám sobě kladnou referenci - včera ve 23.30 objednal člověk sluchátka a že na to spěchá - zavolal jsem mu ještě večer, nabídl mu nejrychlejší způsob přepravy co znám, v 01.00 jsem to odvezl na hlavák a poslal kurýrem českých drah do český lípy - ráno, než šel do práce, tak si v 9 vyzvedával na českolipském hlavním nádraží sluchátka na dobírku :-)

musím se pochválit :-)

(nejvíc mě baví lidi, co mi píšou do komentářů "prosím o dodání do vánoc" atp...)

přičemž s dodáním před štědrým dnem naprosto samozřejmě počítám u všech objednávek, které mi příjdou do pátku, 21.12. do 19.00 (vě větších městech i sobotní objednávky).

týden před vánoci by mě skutečně nenapadlo, že někoho může napadnout, že by to neměl doručený včas... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam